Cum arată fiica Andreei Tonciu. Rebeca a dat-o de gol pe vedetă: „Mami sforăie foarte tare”

Cum arată fiica Andreei Tonciu. Vedeta a venit la emisiunea lui Cătălin Măruţă, împreună cu fetiţa ei, în vârstă de cinci ani. Micuţa a fost supusă unui test şi a dat-o de gol pe vedetă, spunând că "sforăie foarte tare".

02 nov. 2021, 18:56
Cum arată fiica Andreei Tonciu. Rebeca a dat-o de gol pe vedetă: „Mami sforăie foarte tare”
Fiica Andreei Tonciu are cinci ani.

Cum arată fiica Andreei Tonciu. Andreea Tonciu și fotbalistul Daniel Niculescu s-au căsătorit în anul 2016 și sunt părinții unei fetițe pe nume Rebeca.

De când a devenit mamă, bruneta nu a mai apărut în lumina reflectoarelor, acum se ocupă exclusiv de creşterea fetiţei sale. Invitată La Măruță, Andreea Tonciu a vorbit despre viața de familie, iar cea mică a descris-o, într-o manieră simpatică, pe mama sa.

Citeşte şi: Andreea Tonciu, mesaj disperat! Este internat în stare gravă: „Am nevoie de ajutor!”

Cum arată fiica Andreei Tonciu

Andreea Tonciu a primit o pereche de căști pentru a asigura izoalrea fonică, în timp ce Rebeca a răspuns întrebărilor adresate de către Cătălin Măruță.

Rebeca a dezvăluit că Andreea Tonciu petrece mult timp în fața oglinzii înainte de a ieși din casă și că este dependentă de telefonul mobil, dar și că fosta prezentatoare „își face 20 de de selfie-uri pe zi„.

Tati doarme mai mult, dar mami sforăie foarte tare. Mami stă mult în oglindă, se aranjează mult”, a dezvăluit micuţa Rebeca.

Andreea Tonciu, agresată de doi tineri pe care i-a refuzat

Andreea Tonciu a fost agresată, în plină stradă, de doi tineri care i-au cerut să apară alături de ei într-un filmuleţ pe care urmau să-l posteze pe TikTok. Pentru că nu a cedat insistenţelor lor, cei doi s-au răzbunat.

Într-un story postat pe Instagram, vedeta a povestit cu amănunte cum a avut loc incidentul. Andreea aștepta să își ia cafeaua de la un fast-food din Capitală, când a fost abordată de cei doi tineri care au recunoscut-o şi i-au cerut să apară alături de ei într-un filmuleţ pentru TikTok.

M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam să-mi ceară să fac un TikTok cu ei. Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie”, le-a povestit Andreea Tonciu urmăritorilor ei de pe Instagram. (Vezi AICI ce a urmat)