Andreea Tonciu, agresată de doi tineri pe care i-a refuzat. Băieţii îi ceruseră să apară alături de ei într-un filmuleţ pentru TikTok

Andreea Tonciu a fost agresată, în plină stradă, de doi tineri care i-au cerut să apară alături de ei într-un filmuleţ pe care urmau să-l posteze pe TikTok. Pentru că nu a cedat insistenţelor lor, cei doi s-au răzbunat.

10 sept. 2021, 20:28
Andreea Tonciu, agresată de doi tineri pe care i-a refuzat. Băieţii îi ceruseră să apară alături de ei într-un filmuleţ pentru TikTok

Andreea Tonciu, agresată. Într-un story postat pe Instagram, vedeta a povestit cu amănunte cum a avut loc incidentul. Andreea aștepta să își ia cafeaua de la un fast-food din Capitală, când a fost abordată de cei doi tineri care au recunoscut-o şi i-au cerut să apară alături de ei într-un filmuleţ pentru TikTok.

Vedeta i-a refuzat, dar cei doi nu s-au dat bătuţi. Au urmărit-o şi s-au dus către maşina ei.

M-am oprit să-mi iau o cafea și doi indivizi m-au urmărit. Cred că mi-au recunoscut mașina sau pe mine și au venit la mine la geam să-mi ceară să fac un TikTok cu ei. Eu i-am refuzat categoric pentru că nu-i cunosc și mai ales acum în pandemie”, le-a povestit Andreea Tonciu urmăritorilor ei de pe Instagram.

Citeste si Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, petrecere de fiţe în Dubai. Show de zile mari la restaurantul de lux în care şi-a organizat aniversarea

Andreea Tonciu i-a refuzat pentru a doua oară, moment în care unul dintre tineri a deschis o sticlă cu suc și a vărsat-o atât pe mașină, cât și pe ea.

Acești doi băieți tot veneau după mine, mă urmăreau continuu. M-am oprit, mi-am dat comandă de cafea, am plătit la celălalt ghișeu cafeaua, ei tot veneau după mine și îmi cereau TikTok. Vorbeau și foarte urât. Am fost să-mi ridic cafeaua, am deschis geamul la mașină și unul dintre băieți a venit iar la geamul meu și tot îmi repeta că el vrea TikTok cu mine. L-am refuzat foarte frumos și l-a un moment dat, avea o sticlă de suc în mână, a deschis sticla și a aruncat pe mine, pe mașină”, a mai spus Andreea Tonciu pe instastory.

Citeste si EXCLUSIV | Adrian Minune, mărturii şocante despre nunta la care invitaţii au tras cu mitralierele. „Se poate întâmpla orice, dar nu ai cum să te fereşti”

Vedeta este decisă să depună plângere.

În ce lume trăim?! În ce țară trăim, dacă am ajuns să fim atacați pe stradă că nu se poate face un TikTok. (…) Băiatul va răspunde penal pentru tot ce a făcut, credeți-mă!”, a conchis bruneta.

 


loading...
Partenerii noștri