Cum arată fiica cea mică a lui Gabi Balint. Roa are 12 ani şi este pasionată de muzică

Cum arată fiica cea mică a lui Gabi Balint. Chiar dacă este unul dintre cei mai reprezentativi fotbaliști români, a fost întotdeauna discret cu privire la viața personală. Acesta a avut o viață amoroasă destul de zbuciumată, despre care s-a scris multă vreme.

04 feb. 2023, 23:32
Cum arată fiica cea mică a lui Gabi Balint. Roa are 12 ani şi este pasionată de muzică

Cum arată fiica cea mică a lui Gabi Balint. În vârstă de 60 de ani, fostul fotbalist are doi copii din două relații diferite. Din căsnicia cu Cătălina, încheiată în anul 2004, acesta are o fată, pe nume Denisa. Antrenorul mai are o fată, Roa Lorelai Andreea, născută din relaţia cu Raluca Petrică, fostă dansatoare de la „Surprize! Surprize!’.

Cum arată fiica cea mică a lui Gabi Balint

Recent, omul de afaceri a fost surprins alături de fiica lui cea mică. Se pare că Roa este pasionată de muzică și își dorește să facă parte dintr-o formație. Ea studiază diferite instrumente și merge la ore de canto. La 12 ani, aceasta își dorește o carieră în muzică și este încă într-o perioadă de decoperire, după cum susține chiar tatăl ei.

Citeşte şi: Surpriza lui Hagi pentru Balint la împlinirea a 60 de ani. Imaginea virală

Este și ea o mică artistă. Cântă la pian, voce. De aceea am și adus-o astăzi. Am pus-o să studieze un pic Pheonix pentru că i-am explicat că este formația cu care eu am crescut și tare mult m-am bucurat când, după o perioadă de timp i-am cunoscut și pe membrii formației, pe câțiva dintre ei. Cu Mircea Baniciu mă leagă o prietenie de vreo 40 de ani. I-am dat câteva melodii să asculte ca să vină să știe despre ce este vorba.

Își caută stilul deocamdată. I-am explicat că Pheonix a cântat un stil etno-rock, nou pentru ea că nu era obișnuită cu astfel de muzică, dar e important pentru cultura ei generală.

I-am zis că e foarte bine să asculte diferite stiluri ca la un moment dat să aleagă ce-i place mai mult. Nu ne potrivim la muzica clasică, niciunul, deși studiind pianul cântă foarte mult muzică clasică, dar ne place mai mult alt gen de muzică”, a povestit Gabi Balint, pentru Ego.ro.