Surpriza lui Hagi pentru Balint la împlinirea a 60 de ani. Imaginea virală

Gabi Balint a împlinit astăzi 60 de ani și a avut parte de o surpriză uriașă din partea celui mai bun prieten al său, Gică Hagi.

03 ian. 2023, 14:35
Surpriza lui Hagi pentru Balint la împlinirea a 60 de ani. Imaginea virală

Surpriza uriașă pe care Hagi i-a făcut-o lui Balint la împlinirea vârstei de 60 de ani. Acesta l-a vizitat acasă, la Bistrița Năsăud, cei doi pozându-se în costume populare.

Cum arată casa în care s-a născut Gică Hagi. Noii locatari au scos boxele pe geam şi au dat drumul la manele!
„O surpriză inedită la 60 de ani, cum numai Gică poate sa-mi facă… Doi țărani, foști fotbaliști ”, a fost mesajul transmis de Balint la această fotografie.

Hagi și Balint sunt prieteni la cataramă de peste 40 de ani, de când ambii activau la Luceafărul. Ei au fost colegi de echipă la Steaua și la națională, iar ulterior Balint a fost și secundul lui Hagi.

Gabi Balint este mai mare cu doi ani decât Hagi, la începutul carieri lor, el fiind cel care l-a protejat pe acesta la loturile de juniori.

Ianis Hagi a semnat prelungirea contractului cu Glasgow Rangers şi este elogiat de noul antrenor: „Va fi un mare câştig pentru noi când va reveni după accidentare”

Gabi Balint a fost membru în prima echipă românească de fotbal care a câștigat Cupa Campionilor Europeni (1986) și Supercupa Europei (1987), Steaua București. A jucat pentru Echipa națională de fotbal a României în perioada 1982-1992, participând ca jucător la Campionatul Mondial de Fotbal din 1990, și a participat în calitate de antrenor secund al naționalei la CM din 1994 și 1998. Pentru realizările sale din domeniul sportiv a primit titlul de cetățean de onoare al Municipiului Bistrița.

La 20 ianuarie 2010 a devenit selecționer al echipei naționale de fotbal a Republicii Moldova,[3] iar la data de 19 decembrie 2011, la expirarea contractului a refuzat prelungirea acestuia.