Cum arată fiica Danielei Gyorfi. Maria are 11 ani şi nu seamănă deloc cu mama ei: „Ea învață coreeană acum, nu vreau să aibă de-a face cu showbizul”

Cum arată fiica Danielei Gyorfi. De 11 ani, artista şi iubitul ei, George Tal, se bucură de copilul lor, mult aşteptat şi dorit, şi încearcă să îi ofere tot ce este mai bun. Cântăreaţa nu vrea ca Maria să aibă de-a face cu showbizul.

28 oct. 2022, 13:42
Cum arată fiica Danielei Gyorfi. Maria are 11 ani şi nu seamănă deloc cu mama ei: „Ea învață coreeană acum, nu vreau să aibă de-a face cu showbizul”
Cum arată fiica Danielei Gyorfi

Cum arată fiica Danielei Gyorfi. Maria are 11 ani şi este o domnişoară în toată regula. Încă de când avea doar câţiva anişori, vedeta a adus-o pe micul ecran, astfel, fata nu are trac de camerele de luat vederi, ba chiar îi place atunci când mai are câte-o apariţie.

Citeşte şi: Daniela Gyorfi îşi aminteşte de momentele grele: „Primeam şi mâncare de pomană”

Cum arată fiica Danielei Gyorfi

Cântăreața nu ar vrea ca Maria să-i calce pe urme, în privința carierei artistice. Şi-ar dori mai degrabă să urmeze o carieră în IT, iar faptul că acum învaţă coreeana, o poate ajuta pe viitor în acest domeniu.

Eu mă alint că sunt o mamă comunistă. Cu tehnologia asta, e altceva, față de ceea ce am trăit noi. Maria trebuie să aibă o educație bună și să aibă principii de viață sănătoase. Vreau să fie o femeie cu o meserie, să fie independentă, să aibă prieteni, ceea ce la mine a fost un minus, pentru că eu am fost trădată de prieteni.

Ce meserie aș vrea să aibă fiica mea? Să nu aibă de-a face cu showbizul. Ea învață coreeană acum! Vreau să facă o meserie care s-o împlinească, să nu fie tristă. De ce nu vreau în showbiz? Nu este ceva sigur, de perspectivă, din punctul meu de vedere.

Eu știu realitatea. Uite, Maria învață coreeană, poate deveni ceva în IT, în traduceri. Eu am trăit prin multe lucruri și știu ce înseamnă showbizul”, a reacționat Daniela Gyorfi.

Daniela Gyorfi, în vârstă de 53 de ani, are peste trei decenii în domeniul muzical, trecând de la muzica ușoară la disco, apoi la manele și muzică de petrecere.

Artista și-a început cariera la 21 de ani, când a participat pe scena Festivalului „Trofeul Tinereții”, de la Amara. Primul premiu important l-a câștigat doi ani mai târziu, în anul 1991, la Festivalul de Muzică de la Mamaia, unde a obținut locul II, la secțiunea „interpretare”.