Daniela Gyorfi îşi aminteşte de momentele grele: „Primeam şi mâncare de pomană”

Daniela Gyorfi îşi aminteşte de momentele grele. Artista a recunoscut în nenumărate rânduri că a avut o viaţă plină de probleme şi s-a chinuit foarte mult, mai ales după ce mama ei s-a îmbolnăvit.

31 aug. 2022, 09:07
Daniela Gyorfi îşi aminteşte de momentele grele: „Primeam şi mâncare de pomană”
Daniela Gyorfi îşi aminteşte de momentele grele

Daniela Gyorfi îşi aminteşte de momentele grele. Acum, este o femeie fericită și împlinită, are o carieră şi o familie frumoasă și, mai nou, și-a văzut visul cu ochii după ce s-a mutat în casă nouă. Însă, artista nu poate uita momentele în care i-a fost foarte greu, iar lipsa banilor o făcea să se împrumute de la vecini de morcovi, ceapă și cartofi.

Citeşte şi: Daniela Gyorfi, mărturisiri cutremurătoare despre ultimele cuvinte ale mamei sale, pe patul de moarte: „Au indus-o într-o comă”

Daniela Gyorfi îşi aminteşte de momentele grele

vedeta nu aruncă nici o haină pe care a strâns-o de-a lungul anilor, ori le donează, ori le păstrează pentru fiica ei. ”Spre disperarea lui George, pun hainele în cutii mari din carton, căci nu se mai poate, este grav cu ele. Hainele de scenă nu le dau, mai ales cele paietate, le păstrez, am un dressing cât casa. Și Maria, fiica mea, mai îmi cere să îi păstrez câte ceva, pentru când se va face mare. Am păstrat haine și din 1991, am ținuta de când am debutat la Festivalul Mamaia, dar și cele din videoclipuri, cele mai excentrice. Nu țin cont, care e cea mai ieftină sau cea mai scumpă, oricum, nu cheltuiesc mii de euro pe haine.

Mie îmi trebuie multe lucruri, mai mă îmbracă firmele, pe unele le cumpăr, pe altele le returnez. Am păstrat și încălțăminte, am și acum sandalele de când m-am căsătorit. Păstrez tot ce este cu paiete, le țin, căci moda mai revine. Și, spre disperarea lui George, pun hainele în cutii mari din carton, căci nu se mai poate, este grav cu ele”, a declarat Daniela Gyorfi.

În schimb, multe din hainele ei sport ajung la căminul de copii abandonați. Tocmai pentru că știe ce înseamnă să treci prin greutăți mari, își dorește să-i ajute pe alți copii și, cât se poate, să le facă bucurii.

Până la vârsta de 18 ani am avut pensie alimentară, de la tata, apoi mama a mai stat în spitale, internată. Nu m-am împrumutat de bani, mai degrabă de morcovi, ceapă și de cartofi, de pe la vecini. Mai primeam și mâncare de pomană, am apreciat oamenii care s-au gândit la noi și ne-au ajutat. Iar în anii 90 am cântat strict pentru mâncare, într-un restaurant. Îmi dădeau mâncare ca să pot duce acasă, la mama. (…)

Ce nu mai port le duc la un centru de copii abandonați din București, le dăruiesc fetelor de acolo, ca să le poarte. Și încălțăminte le dau, adidași, în general, haine sport. Dacă n-aș mai dărui din ele nu aș mai încăpea în casă”, a mai povestit vedeta.