Cum arată fiica Iuliei Albu. Mikaela are 12 ani şi seamănă perfect cu mama ei: „Zici că e pictată”

Cum arată fiica Iuliei Albu. Mikaela are 12 ani şi seamănă perfect cu mama ei. Vedeta își ține viața privată departe de ochii curioșilor, la fel și pe fiica ei, pe care o postează destul de rar pe reţelele de socializare.

09 dec. 2021, 12:25
Cum arată fiica Iuliei Albu. Mikaela are 12 ani şi seamănă perfect cu mama ei: „Zici că e pictată”
Cum arată fiica Iuliei Albu

Cum arată fiica Iuliei Albu. Criticul de modă a postat o imagine cu Mikaela pe pagina sa de Instagram, iar fanii au rămas fără cuvinte. Adolescenta este foarte frumoasă şi seamănă leit cu mama ei.

Citeşte şi: Iulia Albu răbufneşte după ce fiica ei a fost expusă la Covid-19: „Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare”

Cum arată fiica Iuliei Albu

Mikaela este, la 12 ani, copia fidelă a mamei sale, căreia i-a moștenit frumusețea, dar și gustul pentru modă. Vedeta este cunoscută pentru excentricitățile ei, fashion editorul reușind să surprindă de fiecare dată la evenimente datorită machiajelor dramatice și coafurilor și ținutelor ieșite din comun.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Iulia Albu (@iamiuliaalbu)

Puștoaica pozează încă de la vârsta de 10 ani și promite să devină o domnișoară superbă și la fel de excentrică precum Iulia. „Ce frumoasă ești, la fel ca mama ta!/ Așa mamă, așa fetiță! Impecabil!/ O frumusețe de domnișoară/ Adorabilă ca mama ei/ Copia fidelă a mamei. Ce copil frumos!/ Iulia,ai un copil… zici ca este pictata! Perfecta!„, sunt doar câteva dintre comentariile primite de Iulia Albu.

Iulia Albu îşi mai doreşte un copil

Iulia Albu a recunoscut că într-adevăr își mai dorește un copil, însă vrea să şi adopte unul. „Da, este adevărat! Îmi doresc și să fiu mamă din nou și să adopt un copil. (…) De ceva ani m-am gândit la lucrul acesta, mi se pare un gest responsabil.

Mi se pare normal ca fiecare să se gândească la lucrul acesta, mi se pare că este un gest responsabil și este ceva care ar trebui privit ca o normalitae. Nu știu dacă este un gest nobil, este un gest normal”, a declarat Iulia Albu la Antena Stars.