Iulia Albu răbufneşte după ce fiica ei a fost expusă la Covid-19: „Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare”

Iulia Albu răbufneşte după ce fiica ei a fost expusă la Covid-19. Relaţia dintre criticul de modă şi fostul ei soţ este în continuare una tensionată. Recent, Mihai Albu i-a organizat ziua de naştere fiicei sale, Mikaela, unde ar fi fost prezenţe mai multe persoane.

12 oct. 2021, 08:39
Iulia Albu răbufneşte după ce fiica ei a fost expusă la Covid-19: „Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare”
Fiica Iuliei Albu a fost expusă la Covid-19

Iulia Albu răbufneşte după ce fiica ei a fost expusă la Covid-19. După petrecere, Mihai Albu a dus-o pe fiica lui acasă cu alte prietene ale ei, iar, la câteva zile după aceea, a aflat că atât mama lui de 93 de ani, cu care stă în casă, cât și una dintre prietenele Mikaelei, au COVID-19.

Citeşte şi: Iulia Albu va prezenta o nouă emisiune la Antena Stars: „Nu vei şti niciodată când vin în vizită”

S-a rupt ceva în mine în momentul în care am aflat. Mi-a fugit efectiv pământul de sub picioare. În 2 si 3 octombrie fiica mea a fost, conform programului stabilit de instanță, în grija tatălui ei.

După petrecerea care a avut loc în data de 2 octombrie la o terasă în aer liber, fostul meu soț a considerat de cuviință să continue, fără să ne informeze, petrecerea la dânsul acasă, împreună cu trei prietene ale Mikaelei. Aceasta deși știa clar că acest lucru este contrar voinței noastre, mai ales în situația incidenței de peste 8 la mie din acel moment.

Mai mult, dânsul a hotărât, cu de la sine putere si împotriva oricărei logici elementare, sa permită rămânerea peste noapte a uneia dintre fetițe.

Fetița în cauză a fost diagnosticată miercuri ca fiind pozitivă, în contextul în care marți nu a fost la scoală, 5 octombrie fiind ziua mondială a Educației”, a spus Iulia Albu, pentru Cancan.ro.

Iulia Albu răbufneşte după ce fiica ei a fost expusă la Covid-19

Vedeta a mai declarat că  în momentul în care a auzit că fosta soacră este pozitivă COVID-19, a informat părinții celorlalte fetițe care au dormit împreună cu fiica sa, acasă la Mihai Albu.

Fostul meu soț m-a sunat pe 8 octombrie, seara și mi-a spus că mama sa este pozitivă și subliniind faptul că X (n.r. X este o persoana apropiată amândurora, care nu dorește să îi fie menționat numele) crede că ar trebui să îmi spună, deși el nu considera neapărat.

Am înlemnit. Am cerut mai multe detalii. Fostul meu soț mi-a povestit că mama lui avea simptome din data de 6, în contextul în care, pe 2 și 3 octombrie, Mikaela fusese acolo. La acest moment încă nu știam nimic despre faptul că fuseseră și celelalte fetițe. În momentul în care i-am spus Mikaelei, aceasta a început să plângă, spunând că este doar vina ei.

Nu a vrut să îmi spună imediat. În jurul orelor 22 mi-a mărturisit că «au fost acasă la bunica trei fete» după ziua ei. Acela a fost momentul în care am aflat toată povestea. Și faptul că una dintre fetițe rămăsese peste noapte.

Sâmbăta am sunat familia fetiței care m-a informat că este pozitivă. Și a început nebunia. Am constatat cu stupoare că ei nu știau că fosta mea soacră, cu care copiii au stat în casă, era pozitivă. Nici ei, nici ceilalți părinți ai copiilor care au fost acolo

Nu știu, până în acest moment, dacă fostul meu soț este pozitiv sau nu. Dar, printr-o minune, Mikaela a ieșit negativă la testarea PCR”, a mai declarat Iulia Albu.


loading...
Partenerii noștri