Cum arată fiica Narcisei Suciu, Daria, la 25 de ani. Tânăra este frumoasă din cale afară și este pasionată de cinematografie: „Acesta este visul meu”

Narcisa Suciu are un singur copil, pe Daria, în vârstă de 25 de ani, care a fost crescută mai mult de artistă. Tânăra seamănă izbitor cu mama sa.

24 sept. 2023, 19:18
Cum arată fiica Narcisei Suciu, Daria, la 25 de ani. Tânăra este frumoasă din cale afară și este pasionată de cinematografie: „Acesta este visul meu”
Narcisa Suciu se mândrește cu fiica ei, Daria, din relația cu Daniel Crăciun

Narcisa Suciu s-a căsătorit în anul 2010 cu finlandezul Veikko Miettinen. Anterior, artista a fost într-o relație cu colegul ei de trupă, chitaristul Daniel Crăciun, bărbatul alături de care are și un copil, pe Daria, potrivit Viva.

Pe vremea când a început povestea lor de dragoste, Daniel era căsătorit și, cu toate că acesta a divorțat între timp, cei doi nu și-au continuat relația amoroasă.

Citește și: Narcisa Suciu, despre motivul pentru care tatăl său nu a lăsat-o să se călugărească: „Am o problemă cu supunerea și cu ascultarea”

Daria s-a mutat în urmă cu mai bine de 10 ani în Finlanda, împreună cu mama ei, dar la vârsta de 19 ani a plecat la facultate, devenind independentă din toate punctele de vedere de cea care i-a dat viață.

„Eu lucrez de la 19 ani de când m-am mutat de la mama. Am fost angrenată în tot felul de joburi și mi se pare foarte important pentru orice persoană tânără, nu contează dacă ești studenta sau nu! Trebuie să lucrezi, să încerci diferite chestii. Am lucrat pentru facultate, acum sunt mai mult freelancer pe video și foto. Cel mai recent am lucrat la două reclame. Orice este creativ, ce este vizual, eu zic că mă pricep, dar pe regie și cinematografie mi-ar plăcea să profesez mai mult”, a dezvăluit Daria, într-un interviu pentru Fanatik.

Chiar dacă a crscut cu muzica mamei sale și se declară fanul numărul 1 al acesteia, fiica Narcisei Suciu nu și-a dorir să-i calce pe urme. Tânăra este pasionată de dans, desen și cinematografie.

„Atunci când toată lumea mă întreba dacă și eu cânt frumos ca mami, eu ziceam: ‘nu, eu dansez’. Ea mereu mi-a precizat că orice vreau să fac ea mă susține și este acolo pentru mine. Sunt studentă la arte. Desenul pentru mine este mai mult un hobby. Proiectul a fost relaxant și frumos, dar eu mai mult mă ocup cu foto și video. Eu aș vrea foarte mult să merg spre cinematografie. Cam acesta este visul meu. Regie, cinematografie. Sper să reușesc, dar mai este până atunci. Abia la anul voi termina facultatea”, a mai spus tânăra.

Citește și: Narcisa Suciu, la un pas de moarte. Clipele de coșmar prin care a trecut artista: „Am bătut palma cu moartea , dar i-am zis că mai am treabă”

Narcisa Suciu a dezvăluit că nu regretă relația cu  tatăl fiicei sale, care era însurat atunci cu Amalia, pentru că altfel nu ar mai fi existat Daria, fiica lor.

„Cred că am înțeles amândouă, fiind oameni mari, că eram tinere și nu înțelegeam exact ce înseamnă o familie, o promisiune sau să construiești o nouă familie. Să construiești o tânără familie nu cred că înțelegeam niciunul dintre noi trei. În ceea ce îi privește pe ei doi sau pe noi trei, nu cred că am avut remușcări, cred că am apucat să ne lămurim atunci, până să apară Daria, noi am apucat să lămurim tot, toți trei. După primul telefon în care sigur că am urlat una la cealaltă, pe urmă am avut discuții normale. Eu sunt un om care se ceartă cu argumente, eu nu prea ridic tonul, că nu-mi permit să-mi stric gâtul. Sunt convinsă că așa trebuia să se întâmple”, a declarat Narcisa Suciu.