Narcisa Suciu, la un pas de moarte. Clipele de coșmar prin care a trecut artista: „Am bătut palma cu moartea , dar i-am zis că mai am treabă”

Interpreta Narcisa Suciu a vorbit despre povestea ei terifiantă, fiind la un pas de moarte. Acest episod a făcut-o să privească viața cu alți ochi.

01 mart. 2023, 10:37
Narcisa Suciu, la un pas de moarte. Clipele de coșmar prin care a trecut artista: „Am bătut palma cu moartea , dar i-am zis că mai am treabă”
Narcisa Suciu, despre momentele cumplite din viața ei

Narcisa Suciu a povestit, într-un interviu pentru WOWbiz.ro, despre clipele grele și traumatizante de care a avut parte în viața ei.

Artista și-a neglijat sănătatea, considerând că nu are nevoie de tratamente sau pastile, lucru care a afectat-o pe parcurs. După ce a fost la un pas de moarte, a început să fie mai atentă la sănătatea ei.

„În vara ce a trecut, am trecut pe lângă moarte, ne-am întâlnit, am dat mâna puțin și i-am zis că mai am un pic de treabă. În momentul în care eu speram să nu plec, mi-am promis și am promis că dacă scap, o să mă duc să cânt oriunde vrea cineva să mă asculte, în orice localitate, oricât de mică, oricât de mare.

Citește și: Narcisa Suciu a avut problemele mari de sănătate. Artista a stat 4 ore în operație: ”Toată lumea s-a speriat”

Anul ăsta asta vreau să fac, să apuc să cânt la toate festivalurile de folk din țară. Vreau să ajung și cu cărțile mele la mai multe librării. Dacă o să fiu sănătoasă, le fac pe toate. În momentul ăsta, am început să prețuiesc altfel lucrul ăsta la care nu mă uitam foarte atent. Eu știam că sunt un om sănătos, că nu mi se întâmplă niciodată nimic, nici măcar nu răcesc, nu sunt nevoită să iau niciun fel de medicamente și aveam senzația că așa va fi pentru totdeauna. Acum, după ce am trecut prin episodul ăsta, știu că nu e chiar așa și că trebuie să fiu un pic mai atentă la mine”, a povestit Narcisa Suciu.

Narcisa spune că nu s-a temut foarte tare de moarte și chiar dacă a fost o perioadă grea, a simțit că totul va fi bine și că mai are de petrecut mult timp pe pământ.

Citește și: Deciza luată de Narcisa Suciu după ce a fost la un pas de moarte: „Nimeni nu va ști prin ce-am trecut”

„Citeam despre Epicur care spunea că absolut tuturor ne e frică de moarte și e normal. Cumva îmi era foarte clar că nu e momentul în care se termină. Îmi era clar că o să scap, știam că e doar o cumpănă peste care trebuie să trec. Numai că intervin secundele alea de îndoială, dar dacă totuși…dacă totuși asta a fost? Speriată cu adevărat nu am fost nicio secundă. Mi-era foarte clar că se termină, că o să plec acasă”, a mai spus Narcisa Suciu.