Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Adolescenta duce o viață de lux și e înnebunită după modă! FOTO

Contul de Instagram al unei adolescente, în vârstă de 17 ani, considerată a fi copilul secret al lui Vladimir Putin, a fost dezgropat pentru prima dată de rivalul președintelui, Alexei Navalnîi.

21 ian. 2021, 23:50

Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Imaginile o arată Elizaveta – cunoscută sub numele de Luiza – care are faa acoperită pe jumătate. Se pare că tânăra trăiește o viață de lux cu o pasiune pentru branduri de design, inclusiv YSL, Bottega Veneta, Miu Miu, Tom Ford și Dolce & Gabbana.

Cum arată fiica secretă a lui Vladimir Putin. Dezvăluirile făcute de Alexei Navalnîi

Mama ei, Svetlana Krivonogikh, în vârstă de 45 de ani, a fost menajeră și a devenit în urma realației cu președintele rus milionară. Aceasta a avut o aventură cu Putin la sfârșitul anilor 90.

Se crede că Krivonogikh a intrat în posesia unor acțiuni extrem de valoroase, inclusiv o acțiune majoritară în stațiunea de schi Igora, la 70 de mile nord de Sankt Petersburg, care este una dintre destinațiile preferate a lui Putin și o altă acțiune majoritară la Centrului Leningrad.

Dezvăluirea vine în timp ce dușmanul de la Kremlin, Alexei Navalny, l-a acuzat pe Vladimir Putin că a folosit bani de stat pentru a-și finanța amantele secrete într-un nou videoclip emis după arestarea sa la Moscova.

Se spune că domnișoara Krivonogikh a lucrat ca menajeră. Aceasta la însoțit pe Putin în călătorii la sfârșitul anilor 1990, când avea 20 de ani. Se spune că absolventul în economie are acum 8 milioane de lire sterline de acțiuni la Bank Rossiya.

Contul Instagram al fiicei sale Luiza a fost dezgropat de liderul opoziției ruse Alexei Navalny, potrivit unui raport din The Sun.

Postările de pe contul ei arată afinitatea către mărcile de lux, inclusiv YSL, Bottega Veneta, Miu Miu, Tom Ford, Chanel și Dolce & Gabbana.

Alte imagini făcute de Luiza arată o tavă cu șampanie și cocktailuri în timp ce se bucură de o viață de lux în mijlocul pandemiei coronavirusului.

Citește și: Navalnîi face dezvăluiri colosale despre „palatul lui Vladimir Putin”. „E mai degrabă un regat. 18.000 de metri pătrați, într-un complex de 7.000 de hectare, dotat cu teren de hochei, dar și tunele spre Marea Neagră”