Cum arată fiica unui celebru fotbalist de la Steaua. Tânăra răpește inimile tuturor pe rețelele de socializare

Maria Ceauşilă este fiica unui fost fotbalist al echipei Steaua. Aceasta s-a făcut remarcată prin frumusețea sa și prin postările care îi pun pe jar pe urmăritori.

15 mai 2023, 11:33
Cum arată fiica unui celebru fotbalist de la Steaua. Tânăra răpește inimile tuturor pe rețelele de socializare
Cum arată fiica unui celebru fotbalist de la Steaua. Tânăra răpește inimile tuturor pe rețelele de socializare

Fiica unui celebru fotbalist de la Steaua face furori pe rețelele de socializare. Maria Ceauşilă este de o frumusețe total ieșită din comun. Aceasta este fiica unuia dintre cei mai cunoscuți jucători de la Steaua. Fotbalistul a activat în tinerețe și la Dinamo, Sportul Studențesc și CF Brăila și Universitatea Craiova. În trecut, fiica lui Gheorghe Ceauşilă a lucrat și în cadrul Federaţiei Române de Fotbal.

Citește și: Florin Talpan se cere general şi comandant al CSA Steaua. „Aştept ca ministrul Apărarii Naţionale să dispună măsuri în acest sens!”

Maria Ceauşilă are mii de fani pe rețelele de socializare, iar fiecare postare reușește să adune o mulțime de aprecieri. Cea mai recentă postare a acesteia a pus pe jar toți urmăritorii.

„O pisică nu stă la tine în brațe pentru că vrei tu, ci pentru că vrea ea!„, este ultimul citat făcut public de aceasta.

Cine este fostul fotbalist de la Steaua

Gheorghe Ceauşilă a jucat, în sezonul 1985-1986, câteva minute pentru Steaua. La momentul respectiv, echipa era antrenată de Emerich Ienei. În acel sezon echipa a câștigat Cupa Campionilor, dar şi titlul.

Ulterior, în sezonul 1990-1991, Ceauşilă câștiga titlul alături de Universitatea Craiova.

„Craiova este cel mai frumos moment al carierei mele. Urmăresc echipa și acum, când începe să redevină ce-a fost odată„, spunea Ceauşilă în trecut, conform prosport.ro.

Acesta a avut parte și de un episod controversat. Dat fiind că numele său semăna cu cel al lui Nicolae Ceaușescu, lui Ceaușilă i-a fost interzis să își mai folosească numele real.

„Am început fotbalul acasă, la Chimia Râmnicu-Vâlcea, la juniori. Apoi m-au luat în armată, la Steaua. Abia ajunsesem de câteva zile când a venit la mine Valentin Ceaușescu. Copile, uite cum stă treaba, mi-a spus. Ori îți schimbi numele, ori îl transformăm în inițială! Așa nu poți să joci fotbal, e ordin știi tu de unde. N-am vrut să-mi schimb numele de familie, m-am gândit că n-o să țină cine știe cât, mai ales că încă nu ajunsesem să fac performanță.

Eram acasă, la Vâlcea, și am cumpărat ziarul Sportul, să văd dacă s-a scris ceva de mine. Am avut un șoc atunci când am citit echipa. Eu nu eram, deși jucasem! Abia la a treia sau a patra citire am descoperit un C. Gheorghe în caseta meciului și am făcut legătura. Eram eu!”, şi-a adus aminte Gheorghe Ceauşilă pentru sursa mai susu citată.

Citește și: Lovitură teribilă pentru CSA Steaua: aviz negativ pentru modificarea Legii Sportului. Echipa Armatei, blocată în Liga 2