FOTO Cum arată fiul Monei Segall. Alin are 33 de ani și a absolvit Facultatea de Litere din Cluj Napoca

Cum arată fiul Monei Segall. Cu o experiență de peste 40 de ani în televiziune, producătoarea a pus bazele celor mai de succes emisiuni. ”Regina audiențelor” a făcut istorie la Pro TV timp de 19 de ani, iar în 2011 s-a alăturat echipei de la Antena 1.

10 feb. 2024, 19:55
FOTO Cum arată fiul Monei Segall. Alin are 33 de ani și a absolvit Facultatea de Litere din Cluj Napoca
Cum arată fiul Monei Segall

Cum arată fiul Monei Segall. Dacă pe plan profesional, fanii știu foarte multe despre ea, pe plan personal, puțini sunt cei care știu că producătoarea are un singur fiu.

Am moștenit acest talent de a face reality-uri, sau castinguri de oameni obișnuiți și pot spune despre ei, că, indiferent în ce perioadă au trebuit să lucreze, au făcut filme despre oameni și cu dragoste față de oameni și cu un pic de umor.

Am încercat să gpsesc lucruri despre care se putea discuta pozitiv într-o perioadă în care era greu să fac asta. Așa am crezut, cu discuțiile despre cum se pot face lucrurile bune, despre luptele lor ca un scenariu să fie acceptat”, a declarat Mona Segall, în urmă cu ceva timp.

Citește și: Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre întâlnirea cu Mona Segall. Abia acum s-a aflat: „Am înlemnit! S-a schimat energia instant”

Cum arată fiul Monei Segall

Chiar dacă a dovedit că televiziunea este marea ei pasiune, producătoarea este mamă și soție, roluri pe care le-a îndeplinit cu sacrificii. Alin, fiul producătoarei, are acum 33 de ani și a absolvit cursurile Facultății de Litere din Cluj Napoca.

În cadrul unui interviu, Mona Segall recunoaște că au existat perioade în care și-a neglijat familia și regretă, cel mai mult pentru fiul ei: ”Am făcut și eu greșelile mele. Nu am ales niciodată familia. Îmi pare rău în anumite momente, nu pentru altă parte din familia mea, doar pentru fiul meu. Dar nu aș fi putut să fac altfel”.