Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre întâlnirea cu Mona Segall. Abia acum s-a aflat: „Am înlemnit! S-a schimat energia instant”

Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre întâlnirea cu Mona Segall. Vestea că cei trei chefi au renunțat să mai jurizeze emisiunea Chefi la cuțite a surprins toată lumea, atât pe fani, cât și pe întreaga echipă. Producătoarea show-ului s-a arătat dezamăgită, deoarece ar fi anunțat cu mai puțin de o lună că nu vor să mai continue.

19 oct. 2023, 16:32
Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre întâlnirea cu Mona Segall. Abia acum s-a aflat: „Am înlemnit! S-a schimat energia instant”
Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre întâlnirea cu Mona Segall

Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre întâlnirea cu Mona Segall. Bucătarul este fără doar şi poate unul dintre cei mai cunoscuţi bucătari din România. Show-ul culinar din care a făcut parte timp de 12 sezoane i-a adus succesul, însă toate acestea nu ar fi fost posibile fără Mona Segall. Chiar el a recunoscut acest lucru în cadrul unui podcast.

Citește și: Bucătarul celebru care i-a făcut praf pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu: „Sper ca cel care se ocupă de emisiunea asta să aleagă în sfârșit niște profesioniști, nu doar amatori!”

Florin Dumitrescu, dezvăluiri despre întâlnirea cu Mona Segall

Întâlnirea dintre noi trei a fost cum a fost, dar întâlnirea cu Mona Segall a fost cea mai de impact. Noi eram bucătari, veneam fiecare din zona lui de cârciumăreală, nu aveam nicio treabă cu televiziunea. În momentul în care ne-am întâlnit cu Mona, ne-am întâlnit la o cafenea pe Decebal, seară, întuneric.

În momentul în care a intrat Mona în cameră, s-a schimbat energia. Instant! Gata, nu mai e nimic important! Când s-a așezat la masa noastră am înlemnit. Bă, câtă putere emana! A fost un impact foarte mare pe care l-a avut asupra noastră”, a declarat Florin Dumitrescu în cadrul podcast-ului La Fileu.

Mona Segall nu a fost deloc încântată de tot ce s-a întâmplat în ultima vreme și a oferit o primă reacție după ce Mihai Ioniță, CEO Antena Group, a anunțat că Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu părăsesc Antena 1.

Am fost întotdeauna aproape de oamenii cu care lucrez pentru că echipa mi-a fost și familie. Ne-am făcut confesiuni, am căutat soluții când ne-a fost greu, ne-am sprijinit, ne-am sfătuit și ne-am bucurat împreună. Spre marea mea surprindere, cu mai puțin de o lună înainte de începerea filmărilor, am aflat că ei sunt prea obositi ca să mai continue acest proiect, lucru pe care mie, personal, nu mi l-au spus niciodată.

Știu cât de mult te consumă fiecare sezon, câtă energie îți trebuie ca să îl duci la capăt, că e nevoie de timp pentru a te încărca din nou, dar mai știu că eu am avut alături nu doar 3 personaje care făceau parte dintr-un juriu, ci 3 oameni profesioniști, care după atâția ani înțeleg televiziune, înțeleg și știu ce presupune pregătirea acestui format, știu că aceste decizii luate în ultimul moment impactează o echipă de peste 150 de oameni și nu pot fi remediate într-o lună de zile”, a declarat Mona Segall.