Cum arată Frankfurt de la ”Vacanța Mare”, la 20 de ani de la filmări. Ce face acum Iulian Ilinca: Am ocazia de a lucra alături de mulți oameni talentați! – FOTO

”Frankfurt” era unul dintre cele mai îndrăgite personaje din show-ul ”Leana și Costel” dirijat de Vacanța mare. Puțini știu acum ce face Iulian Ilinca, la 20 de ani de la filmări.

24 nov. 2021, 21:35

Cum arată Frankfurt de la ”Vacanța Mare”, la 20 de ani de la filmări. În anul 2006, Iulian Ilinca părăsea show-ul de comedie care i-a făcut celebri și pe Mugur Mihăescu și Radu Pietreanu. Actorul nu a renunțat la teatru și după două decenii îl regăsim pe scena teatrelor.

Cum arată Frankfurt de la ”Vacanța Mare”, la 20 de ani de la filmări. Ce face acum Iulian Ilinca: Am ocazia de a lucra alături de mulți oameni talentați!

Iulian Ilinca joacă în mai multe piese de teatru, dar și într-un film care va rula în cinematografe. Așa cum ne-a obișnuit, simpaticul actor interpretează personaje extrem de amuzante.

„Am două spectacole, «Ketckup», o producție independentă, o farsă într-un act cu Constantin Zamfirescu – Zamzu din «Trăsniţii», o comedie ușoară pe care o jucăm unde avem loc, și «O noapte furtunoasă» la Excelsior, unde îl joc pe Jupân Dumitrache. În rest, prezint evenimente, mai apar în roluri, mici scenete”, a povestit Iulian în urmă cu ceva timp.

Actorul a mai povestit într-un interviu și cum a ajuns să facă parte din grupul umoristic „Vacanța Mare”: „Am mers cu un coleg la casting, să-l duc în locul unde se ținea. M-am dus din întâmplare. Au intrat toți cei care trebuia să dea castingul și am zis: Bă, dacă tot am ajuns aici, hai să mă duc să văd și eu despre ce e vorba. Expresia celebra «Să moară mama!» nu era în scenariu. Mi-a trecut pur și simplu prin cap, știind că era expresia personajelor asemenea”.

Celebri actori din show-ul de comedie s-au bucurat de un real succes împreună și părea că sunt o adevărată familie, dar, chiar și așa, Iulian a declarat că el nu mai ține legătura cu foștii colegi.

„Fiecare avem drumul nostru, este bine așa. Nu mai păstrez legătura cu foștii colegi din Vacanța Mare, ne mai facem urări de zilele de naștere. Atât. Sper să vă placă noul meu personaj, rolul este superb, e un personaj comic în situații comice, este foarte ofertant. Am ocazia de a juca alături de mulți oameni talentați”, a spus actorul.

Citește și: Lovitură pentru George Burcea după ce a îndemnat la violența împotriva femeilor. Editura Hyperliteratura retrage de pe piață cartea actorului