Cum arată Gabriela Cristea în costum de baie, după ce a slăbit 25 de kilograme: „Mai am până la forma fizică pe care mi-o doresc”

Gabriela Cristea a slăbit spectaculos, însă nu se opreşte aici. Vedeta a reuşit să dea jos 25 de kilograme, corpul ei transformându-se complet. Mândră de această transformare, s-a pozat în costum de baie, la piscină, iar fanii au lăudat-o pentru felul în care arată acum, dar şi pentru ambiţia ei.

RomaniaTV.net
07 iul. 2020, 09:59
Cum arată Gabriela Cristea în costum de baie, după ce a slăbit 25 de kilograme: „Mai am până la forma fizică pe care mi-o doresc”

Mai am un drum lung de parcurs pana la forma fizica pe care mi-o doresc dar… cu pasi mici, dar in fiecare zi, am sa-mi ating scopul„, a scris Gabriela Cristea la imaginea postată.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, DEZVĂLUIRI-ŞOC despre moartea mamei sale. De ce nu a mers la înmormântare

 

Mai am un drum lung de parcurs pana la forma fizica pe care mi-o doresc dar…cu pasi mici, dar in fiecare zi, am sa-mi ating scopul. #bygabrielacristea —————————————- Diete Personalizate

Publicată de Gabriela Cristea pe Luni, 6 iulie 2020

Gabriela Cristea a ţinut o dietă drastică

Gabriela Cristea a revenit la formele de dinainte de a deveni mămică pentru a doua oară. Prezentatoarea TV a slăbit după ce a ales să facă sport şi să mănânce regulat şi sănătos pentru a reveni la silueta perfectă.

Urmăritorii prezentatoarei TV au observat faptul că aceasta a reuşit să scape de kilogramele acumultate pe perioada sarcinii şi nu au evitat să o felicite.

După prima sarcină, prezentatoarea a mărturisit faptul că a slăbit, greu şi puţin. Aceasta a ţinut o dietă bazată pe peşte şi fructe de mare, adesea pregătite la grătar. De asemenea, vedeta a înlocuit faina cu tărâţe măcinate, iar de paste, pâine sau carbohidraţi nici nu vrea să audă.

Mănânc doar carne, pește și legume, atat. Carne pe grătar sau la cuptor, legume crude sau fierte. Cinci porții pe zi, cantități destul de mici. Mai mănânc și trei ouă pe săptămâna. De pâine, paste, carbohidrați, nici nu se pune problema.

Însă eu am o slăbiciune pentru dulciuri. Și am făcut de câteva ori, dar hiperproteice. Mai exact, în loc de făină am folosit tărâțe măcinate și am adăugat puțin îndulcitor artificial, specific diabeticilor. Am făcut și prăjituri normale, dar m-am consolat doar cu mirosul. Știu că sună ciudat, dar eu îmi hrănesc pofta de dulce doar gătind și primind feedback pozitiv din partea oamenilor„, a spus Gabriela Cristea, în urmă cu ceva timp, potrivit Viva.

Gabriela Cristea a respectat meniul şi orele de masă primite de la nutriţionist şi a reuşit să slăbească şase kilograme, însă doreşte să slăbească încă pe atât pentru a arăta foarte bine.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, de URGENŢĂ cu fiica la SPITAL. Medicii au descoperit BOALA de care suferă MICUŢA

E mai mult un mod de viață. Astăzi am sărit peste o masă și nu trebuie să sărim peste mese. Am o prietenă care este nutriționist. Toate lucrurile care îmi plăceau în mod deosebit se aflau în planul meu alimentar.

E foarte simplu, dar trebuie să ai pe cineva care să-ți deschidă ochii. Eu mănânc 5 mese pe zi, 3 principale și 2 gustări. De dimineață trebuia să mănânc sana cu 2 biscuți de ovăz, la gustare aveam ananas. La 13.30 am avut o salată de ton.

La 4 aveam niște migdale și la ora 18.30 aveam mămăligă cu brânză. Sâmbăta și duminica mănânc mai sofisticat, am mâncat creveți. Am slăbit 6 kilograme și aș mai vrea încă pe atât. Dacă mai slăbesc încă 6 kilograme sunt foarte bine„, a spus vedeta.