Cum arată Geanina Lungu la două luni de când a născut: „Să fii mamă nu este deloc ușor”

Cum arată Geanina Lungu la două luni de când a născut. Prezentatoarea de la România TV este în culmea fericirii de când a devenit mama unui băieţel, însă recunoaşte că nu este deloc uşor. Recent, a împărtăşit pe reţelele de socializare experienţa din ultimele două luni.

13 oct. 2021, 13:35
Cum arată Geanina Lungu la două luni de când a născut: „Să fii mamă nu este deloc ușor”
Cum arată Geanina Lungu la două luni de când a născut

Cum arată Geanina Lungu la două luni de când a născut. Vedeta a devenit pentru prima oară mamă la 40 de ani. În urmă cu două luni, a adus pe lume un băieţel perfect sănătos.

Acum, tot universul ei se învârte în jurul lui Zian, potrivit unui mesaj postat pe Internet. Prezentatoarea mărturiseşte că sentimentul de mamă nu se compară cu nimic, chiar dacă sunt şi momente grele.

Cum arată Geanina Lungu la două luni de când a născut

Happy 2 months!!!

2 luni fantastice dar și cu muuuulte nopți nedormite, cu lacrimi, pusee de creștere, temeri, extenuare și un rollercoaster de sentimente și stări. Să fii mamă nu este deloc ușor, dar este al naibii de frumos!

Iar pentru sentimentul unic avut la naștere cand mi-am văzut puiul aș mai naște de 10 ori. Și pentru zâmbetele strengărești, privirea jucăușă și curioasă, ganguritul și grimasele lui… aș spune stop timpului doar ca să mă pot bucura cât mai mult de perioada de bebelușeală„, a scris prezentatoarea pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Geanina Lungu, prezentatoarea ştirilor România TV, a dezvăluit sexul bebelușului!

Pe 8 martie, de ziua mamei, prezentatoarea România TV și-a surprins prietenii de pe rețelele de socializare anunţând că în patru luni și jumătate urmează să aducă pe lume un copil.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această binecuvantare. A fost un copil mult aşteptat. Dumnezeu a știut când este momentul potrivit să ne vedem visul împlinit și sunt recunoscătoare că trăiesc această minune.

Emoțiile cresc pe măsură ce se apropie momentul întâlnirii cu el. În două luni îmi voi ţine în brate puiul mult așteptat. Vreau să mă bucur de fiecare moment şi să-i transmit și lui emoții pozitive și o stare de bine. A fi mamă este cel mai frumos sentiment pe care îl trăieşte o femeie”, a declarat Geanina Lungu, pentru Romaniatv.net.