Geanina Lungu a născut. Ce nume va purta băieţelul jurnalistei România TV

11 august 2021 este ziua pe care Geanina Lungu, prezentatoarea Ştirilor România TV, nu o va uita niciodată. Jurnalista a devenit mamă pentru prima oară.

13 aug. 2021, 23:03

Geanina Lungu a născut un băieţel pe care îl va numi Zian, numele real al lui Arsenie Boca. Jurnalista a făcut anunţul venirii pe lume a micuţului Zian pe Facebook, la două zile e la venirea acestuia pe lume.

Geanina Lungu a născut un băieţel

11.08.2021, ora 16.00 și 16 minute…timpul a stat pe loc pentru prima dată în viața mea și lacrimi de fericire mi-au coborât pe față când am auzit cel mai frumos sunet din lume..primul tău plânset. Nimic nu va putea egala acea bucurie simțită, acel moment special. Mă uit la tine și nu mi vine să cred că Dumnezeu mi-a dat mai mult decât am visat!

Ești un înger, cel mai perfect, cel mai minunat. Tu m-ai făcut să cunosc iubirea necondiționată iar de acum înainte voi trai pentru tine, voi trăi prin tine și cu tine! Vreau să mă bucur o viață de fiecare zambet, de fiecare mișcare de-a ta și nimic să nu ne despartă. Bine ai venit în viața mea, bebe mic! Te iubesc și îți multumesc că sunt mama ta!„, a scris jurnalista pe Facebook.

Citeste si FOTO EXCLUSIV. Cristina Herea a dezvăluit sexul copilului la o petrecere caritabilă, organizată în acest scop. Cum a reacţionat soţul prezentatoarei România TV

Pe 8 martie, de ziua mamei, prezentatoarea România TV și-a surprins prietenii de pe rețelele de socializare anunţând că în patru luni și jumătate urmează să aducă pe lume un copil.

Mulțumesc lui Dumnezeu pentru această binecuvantare. A fost un copil mult aşteptat. Dumnezeu a știut când este momentul potrivit să ne vedem visul împlinit și sunt recunoscătoare că trăiesc această minune. Emoțiile cresc pe măsură ce se apropie momentul întâlnirii cu el. În două luni îmi voi ţine în brate puiul mult așteptat. Vreau să mă bucur de fiecare moment şi să-i transmit și lui emoții pozitive și o stare de bine. A fi mamă este cel mai frumos sentiment pe care îl trăieşte o femeie”, a declarat Geanina Lungu, pentru Romaniatv.net.

Citeste si Andrei Ștefănescu implicat într-o idilă cu o populară prezentatoare TV. Detaliul care i-a dat de gol pe amorezi