Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la aproape 3 luni de când a născut: „Pozele sunt neretuşate”

Cum arată Gina Pistol în costum de baie. Vedeta a devenit mamă pentru prima oară, la începutul lunii martie, iar acum, a avut curajul să îşi arate corpul, aşa cum este el, la trei luni de când a născut.

24 mai 2021, 14:44
Cum arată Gina Pistol în costum de baie, la aproape 3 luni de când a născut: „Pozele sunt neretuşate”
Gina Pistol a devenit mamă pentru prima oară, la începutul lunii martie,

Cum arată Gina Pistol în costum de baie. Alături de imaginile neretuşate pe care le-a postat pe reţelele de socializare, iubita lui Smiley a scris şi un mesaj motivaţional, în care mărturiseşte că se simte împlinită de felul în care arată, deşi nu atinge „perfecţiunea”.

Citeşte şi: Smiley şi Gina Pistol, în vacanţă. Ce destinaţie din România au ales

Cum arată Gina Pistol în costum de baie

De-a lungul timpului, corpul nostru trece prin tot felul de schimbari. Cu toatele ne dorim “perfectiunea”, acea perfectiune pe care o vedem in online, pe sticla sau prin reviste. De foarte multe ori, am pus presiune pe mine si pe corpul meu, mai ales pentru ca sunt persoana publica.

Cu trecerea anilor, insa, am invatat sa ma accept si sa fac “pace” cu mine. Evident ca toate ne dorim sa fim frumoase si sustin cu desavarsire munca pentru o versiune mai buna a noastra, insa, totul prin rabdare si acceptare.

Am trecut prin sarcina, perioada in care nu m-am blamat niciodata pentru vreun kg in plus(si am avut destule) . Dar cum as putea face asta, cand acest corp mi-a oferit cea mai mare minune a vietii? Este un templu, care a oferit dragoste si protectie timp de 9 luni copilei mele, iar acum, nu-mi mai ramane decat sa-i ofer ofrande.

Echilibrul cu tine insati conteaza cel mai mult asa ca ai grija de tine, de sufletul si de corpul tau. …si nu uita ca esti UNICA! P.S.pozele din aceasta campanie sunt neretusate„, a scris vedeta pe Instagram.

Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită la Asia Express

Gina Pistol a fost înlocuită la cârma emisiunii „Asia Express”, care continuă cu sezonul 4. Blondina a reacționat imediat ce a aflat cine este vedeta care va modera show-ul de la Antena 1.

Blondina nu va face parte din aventura de pe „Drumul Împăraților” pentru că se află în concediu de maternintate. Acesta este motivul pentru care stă pe tușă sezonul acesta, Irina Fodor fiind cea care îi va lua locul mai departe.

Vedeta a transmis câteva mesaje fanilor emisiunii, care sigur așteptată cu sufletul la gură momentele înregistrate de echipa de filmare. „Oooo, ce veste minunată! Simpaticilor, Asia Express continuă pe Drumul Împăraților”, a scris Gina Pistol la InstaStory.

Și iată-i pregătiți pentru o nouă aventură Asia Express (continuă). Tare-s mândră de ei, de colegii ei”, este un alt mesaj postat de iubita lui Smiley, alături de o poză cu întreaga echipă.


loading...
Partenerii noștri