Smiley şi Gina Pistol, în vacanţă. Ce destinaţie din România au ales

Smiley şi Gina Pistol sunt părinţi de câteva săptămâni şi au decis să meargă în vacanţă. Pentru că fetiţa este destul de micuţă şi încă există restricţii pentru Covid, au ales o destinaţie în România, şi anume în judeţul Sibiu.

21 mai 2021, 17:39
Smiley şi Gina Pistol, în vacanţă. Ce destinaţie din România au ales

Smiley şi Gina Pistol, în vacanţă. Recent, au publicat filmuleţe pe reţelele de socializare, din inima pădurii. Pe lângă gura de aer proaspăt şi momentele de relaxare, au avut parte şi de o mâncare delicioasă, făcută la sobă pe lemne.

Smiley şi Gina Pistol, în vacanţă

Cabana este situată adând în pădure, pe Valea Avrigului, în județul Sibiu. Gazdele oferă condiții de cazare luxoase, dar și experiențe culinare de neuitat.

Smiley și Gina s-au bucurat de bucate alese, pregătite la sobă cu lemne în aer liber. Drept dovadă stau mai multe imagini postate de iubita artistului pe Instagram.  ”Emani bunătate și energie bună. Tot binele din lume vă doresc/ Se citește pe chipul tău bucuria că ești mamă! Felicitări și sănătate multă!”, sunt doar câteva dintre mesajele primite.

Citeşte şi: Gina Pistol, transformare şocantă după naștere. Cum arată vedeta acum FOTO

Gina Pistol, prima reacție după ce a fost înlocuită la Asia Express

Gina Pistol a fost înlocuită la cârma emisiunii „Asia Express”, care continuă cu sezonul 4. Blondina a reacționat imediat ce a aflat cine este vedeta care va modera show-ul de la Antena 1.

Gina Pistol nu va face parte din aventura de pe „Drumul Împăraților” pentru că se află în concediu de maternintate. Acesta este motivul pentru care stă pe tușă sezonul acesta, Irina Fodor fiind cea care îi va lua locul mai departe.

Gina Pistol a transmis câteva mesaje fanilor emisiunii, care sigur așteptată cu sufletul la gură momentele înregistrate de echipa de filmare. „Oooo, ce veste minunată! Simpaticilor, Asia Express continuă pe Drumul Împăraților”, a scris Gina Pistol la InstaStory. „Și iată-i pregătiți pentru o nouă aventură Asia Express (continuă). Tare-s mândră de ei, de colegii ei”, este un alt mesaj postat de iubita lui Smiley, alături de o poză cu întreaga echipă.