Așa arată un hamburger de la McDonald’s după 20 de ani: „Dumnezeule, nu s-a schimbat. E înspăimântător!” VIDEO

Un bărbat a avut o surpriză incredibilă după ce a uitat un hamburger timp de 20 de ani. Acesta se aștepta să găsească alimentul complet descompus.

04 iun. 2021, 11:24
Așa arată un hamburger de la McDonald’s după 20 de ani: „Dumnezeule, nu s-a schimbat. E înspăimântător!” VIDEO

Un bărbat, din SUA, a postat un clip pe Tik-Tok, în care desface un recipient metalic ce conține un hamburger pe care l-a uitat timp de 20 de ani. Bărbatul a păstrat până și chitanța alimentului pe care l-a achiziționat de la un fast-food în urmă cu două decenii.

În clipa în care desface recipientul metalic, în care hamburgerul a zăcut vreme de 20 de ani, bărbatul remarcă mirosul neobișnuit, care în mod suprinzător, nu este acela de mâncare descompusă, ci de carton.

„Este incredibil, are un miros de carton”, remarcă surprins bărbatul în clipul de pe Tik-Tok.

Un bărbat desface un hamburger după 20 de ani: „Dumnezeule, nu s-a schimbat”

Omul desface apoi hamburgerul din ambalajul de hârtie și observă că materialul, în care mâncarea este învelită, pare mai degradat decât alimentul în sine.

Momentul incredibil se întâmplă atunci când bărbatul vede că hamburgerul, pe care l-a cumpărat în urmă cu 20 de ani, arată absolut intact. În filmulețul postat, se poate vedea cum chifla este neafectată de trecerea timpului și nu conține deloc mucegai, așa cum ar fi fost normal în cazul pâinii obișnuite. Cel mai șocant aspect este carnea din hamburger care după 20 de ani nu a intrat în descompunere și nici nu a căpătat un miros neplăcut, ba chiar arată comestibilă.

„Dumnezeule, nu s-a schimbat. Este de-a dreptul înspăimântător„, declară bărbatul.

Singurul ingredient, conținut de „hamburgerul temerar”, care a arătat semne de descompunere au fost murăturile de castravete.

@everythinginternetdailyWho’s going to McDonald’s after this? #dailyinternet #foryoupage #xyzbca #fyp #foryourpage♬ original sound – Everything Internet