Cum arată hârtia igienică reutilizabilă. Invenţia care face furori pe Internet

Cum arată hârtia igienică reutilizabilă. Dacă credeai că nu te mai poate uimi nimic pe această lume, ei bine, unele invenţii nu au limite. Aici se încadrează şi hârtia igienică care se poate refolosi, care face furori în rândul internauţilor.

12 apr. 2022, 09:05
Cum arată hârtia igienică reutilizabilă. Invenţia care face furori pe Internet
Cum arată hârtia igienică reutilizabilă

Cum arată hârtia igienică reutilizabilă. Probabil încă te întrebi cum arată sau dacă este o glumă. Se pare că totul este cât se poate de real. Mulți dintre internauți au luat-o ca pe o glumă, în timp ce alții au pus întrebări de tot felul.

Citeşte şi: Pune o rolă de hârtie igienică în frigider. Rezultatul este uimitor și poți economisi bani frumoși

Cum arată hârtia igienică reutilizabilă

De curând, un videoclip de pe TikTok a început să circule în sute de colțuri ale lumii, viralizându-se rapid. Totul este legat de așa zisa hârtie igienică reutilizabilă. Se pare că este confecționată 100% din bumbac și poate fi refolosită după ce se bagă la spălat.

O rolă are 24 de bucăți, iar oamenii spun că aceasta salvează acumularea excesivă de gunoi și banii cheltuiți în plus. Mai mult, cei 27.000 de copacii care sunt „atacați” în fiecare zi pentru a fi fabricată hârtia, vor putea fi salvați.

@netzerocompany It’s best paired with a bidet 😄 Would you try it? 🌱 #zerowaste #sustainable #sustainability #smallbusiness #lowwaste #bathroomhack #ecofriendly #ecofriendlyproducts ♬ House of the Rising Sun – sourwing_anti_cancer

Majoritatea sunt de părere că această invenție este o tâmpenie, mulți întrebându-se dacă nu cumva se pune în pericol igiena odată cu folosirea acelor bucăți de material.

Motivul pentru care o femeie a renunţat la hârtie igienică

Channon Rose este căsătorită, are doi copii și a reușit să stârnească numeroase reacții în mediul online, în urma anunţului făcut. Femeia are şi o explicație pentru acest lucru, pe care a dat-o în cadrul unui clip video publicat pe celebra platformă TikTok. Unii i-au dat dreptate, în timp ce altora li s-a părut destul de greu de înțeles.

În cadrul filmulețului, Channon Rose a dezvăluit faptul că nu mai cumpără role de hârtie igienică de foarte mult timp, iar acest lucru a făcut-o să facă o economie importantă de bani. Astfel, a găsit o metodă inedita pentru a înlocui hârtia igienică  cârpe vechi de șters vase, pe care apoi le spală regulat și le refolosește.

Eu cred că hârtia igienică obișnuită e scârboasă, mereu rămân bucăți pe piele. Prefer apa și o cârpă, simt că mă curăță mai bine.

Unii consideră asta scârbos, dar noi avem bideu unde ne spălăm și apoi ne ștergem cu cârpe pe care apoi le punem în coșul cu rufe murdare și le spălăm împreună cu restul hainelor. E mult mai bine așa”, a dezvăluit Channon Rose, potrivit celor de la mirror.co.uk, citat A1.ro.