Trucul genial cu hârtie igienică udată cu oțet. O casă lună, cu economie de timp și bani!

Gospodinele vor ca locuința lor să strălucească de curățenie, iar această metodă genială de a scăpa de petele de pe suprafețe îți va economisi timp și bani.

27 ian. 2022, 11:23
Trucul genial cu hârtie igienică udată cu oțet. O casă lună, cu economie de timp și bani!

Gospodinele caută mereu noi metode de a curăța eficient casa prin metode care să nu dăuneze suprafețelor de mobilier sau pardoselilor.

O soluție inedită care face minuni pentru casa ta este hârtia igienic înmuiată în oțet. Această invenție o poți folosi nu numai pentru a scăpa de microbii din baie, ci și pentru a curața mobila sau chiar petele de pe încălțăminte.

Amestecul-minune din oțet și suc de lămâie care îți va face casa să strălucească de curățenie. Spune „adio” detergenților scumpi și petelor de pe mobilier

Majoritatea oamenilor apelează la înălbitor pentru a șterge germenii și petele de toaletă. Cu toate acestea, experții spun că oțetul alb simplu este un agent de curățare eficient. Pentru a elimina petele de apă dură, înmuiați hârtia igienică în oțet și puneți-o direct deasupra petei. Lăsați hârtia înmuiată cu oțet să stea peste noapte. A doua zi dimineața, clătiți pentru a clăti și petele ar trebui să dispară.

Hârtia igienică înmuiată în oțet este un ajutor de nădejde de fiecare dată când vrei ca locuința ta să strălucească de curățenie. Această metodă acționează precum un detergent ecologic pentru foarte multe suprafețe, așa că poți să renunți la orice fel de substanță toxică pe care o folosești.

Pentru a curăța mobila urmați această procedură simplă:  turnați oțet pe o întreagă rolă de hârtie și puneți hârtia într-un lighean, apoi turnați lichidul folosit în mare parte în bucătărie. Ulterior, puteți curăța mobila din casă pentru a scăpa de pete.

Prepară și tu oțet de mere în casă, simplu și rapid. Aceasta este adevărata rețetă

Lemnul nu va fi afectat de acest produs iar mobila ta o să strălucească, fără să mai existe pete de murdărie sau de grăsime. Clătește porțiunea după ce ai aplicat acest produs pentru a îndepărta excesul de oțet.

Pentru a curăța petele de pe încălțăminte, turnați patru linguri de oțet și una de apă într-o sticlă cu pulverizator. Stropiți hârtia igienică cu acest produs, apoi frecați perechile de pantofi care au fost pătate cu rola îmbibată în substanța de curățare.