Cum arată „Hercule” la 54 de ani. Kevin Sorbo a supravieţuit TREI atacuri cerebrale FOTO

Celebru mai ales pentru rolul din "Hercule: Călătorii legendare", Kevin Sorbo are, la 54 de ani, o lungă listă de realizări ca actor, fotomodel, producător şi regizor, activând în acelaşi timp în campanii de sănătate.

RomaniaTV.net
21 feb. 2013, 19:56

La sfârşitul lui ianuarie 2013, actorul a scris un editorial în Huffington Post în care povesteşte despre cele trei atacuri cerebrale prin care a trecut în 1997, îndemnând cititorii la implicarea într-o campanie care urmăreşte informarea în legătură cu recunoaşterea paşilor care prevestesc un atac cerebral.

„Asemenea personajului meu, Hercule, obişnuiam să cred că sunt invincibil. Apoi, în 1997, am început să experimentez tremurături şi senzaţii de rece în braţul stâng, în degete şi dureri arzătoare pe partea stângă”, povesteşte el.

Un anevrism i-a provocat „sute de cheaguri de sânge”, dintre care trei au rezultat în atacuri cerebrale. În continuare, lui Kevin Sorbo i-a slăbit vederea cu 10 la sută la ambii ochi, actorul suferind de migrene, oboseală coleşitoare şi dureri de mâini.

„Chiar şi cu toată durerea fizică, şocul de a experimenta o asemenea boală care mi-a schimbat viaţa – înainte chiar de a avea şansa să trec prin criza vârstei mijlocii – a fost şi mai dureroasă”, precizează Sorbo, spunând că a avut nevoie de trei ani de terapie ca să se simtă „normal” din nou.

  În acest timp, Sorbo a scris o carte, „True Strength” („Forţă adevărată”), pentru „a-i motiva pe cei dintre noi care au ajuns pe un drum dificil pe care nu au crezut niciodată că va trebui să mergem”.

După cele trei atacuri cerebrale suferite, Kevin Sorbo a continuat să lucreze şi la ultimele două sezoane din seria „Hercule”, şi la ultimii cinci ani din al doilea lui serial, „Andromeda”, apărând şi în alte 40 de filme de atunci.