Cum arată Horia Moculescu la aproape 90 de ani. Celebrul pianist se deplasează greu, cu baston în mână

Horia Moculescu, în vârstă de 87 de ani, evită să iasă des din casă sau să se afișeze în locuri publice. Recent însă, celebrul pianist a fost surprins în centrul Bucureștiului.

17 apr. 2024, 11:50

Cântărețul și compozitorul Horia Moculescu  se numără printre cei mai apreciați și de valoare artiști din România. Viața personală a acestuia a devenit subiect de scandal după divorțul de Mariana Moculescu, însă, în timp, cântărețul s-a retras din lumina reflectoarelor și evită să apară în locuri publice.

Totuși, recent, Horia Moculescu a fost surprins în plin trafic al Bucureștiului de WOWbiz.

Pianistul arată clar că a îmbătrânit, peste 3 ani, urmând să împlinească vârsta de 90 de ani. Horia a fost surprins pe o stradă aglomerată a Capitalei trecând printre mașini și sprijinindu-se în baston. Afișând o imagine blândă, cu un zâmbet cald, cântărețul ținea în una dintre mâini patru fire de trandafir roz, iar în cealaltă, sacoul.

Citește și: Cum se menține Tora Vasilescu într-o formă de milioane! Actrița are 73 de ani și o siluetă ca la Hollywood: „Nu este bun, dar pe perioadă scurtă merge”

Mariana, fosta soție a lui Horia Moculescu face acuzații la adresa compozitorului

Invitată recent la un interviu Playtalk, Mariana Moculescu i-a adus acuzații grave fostului ei soț, cu toate că au trecut ani buni de când s-au despărțit. Ea susține că Horia a fost dependent de jocurile de noroc ani buni. Mariana Moculescu presupune și că a fost vândută pe sume mari celui care îi împrumuta bani fostului ei soț.

„De la o altă televiziune l-au surprins când juca la două rulete deodată. Eu cred că a cheltuit pe jocurile de noroc aproximativ 1 milion de euro. A vândut o casă, a jucat-o și pe aia, a vândut un teren unui italian, plus banii pe care i-a făcut din televiziuni, prin concerte, turnee. Tot ce a avut a jucat. Eu cred că și pe mine m-a vândut la jocurile de noroc. Eram cu 30 de ani mai tânără. Unui cetățean care împrumuta bani de la el. Ulterior a devenit cel de-al doilea soț. Eu cred că am fost vândută pe sume mari de bani. El împrumuta sume mari de bani. În 1994, Horia împrumutase 10.000 de dolari. Erau bani la vremea respectivă!”,a spus Mariana.

Citește și: Cosmin Seleși, reacție surpriză după ce a primit vestea că Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu se întorc la Masterchef