Cum se menține Tora Vasilescu într-o formă de milioane! Actrița are 73 de ani și o siluetă ca la Hollywood: „Nu este bun, dar pe perioadă scurtă merge”

Tora Vasilescu are onorabila vârstă de 73 de ani, însă silueta ei este extraordinară. Celebra actriță a reușit să găsească o metodă absolut fantastică pentru a scăpa de kilogramele în plus.

16 apr. 2024, 14:00
Cum se menține Tora Vasilescu într-o formă de milioane! Actrița are 73 de ani și o siluetă ca la Hollywood: „Nu este bun, dar pe perioadă scurtă merge”
Cum se menține Tora Vasilescu într-o formă de milioane! Actrița are 73 de ani și o siluetă ca la Hollywood: „Nu este bun, dar pe perioadă scurtă merge”

La vârsta de 73 de ani, Tora Vasilescu își impresionează fanii cu forma sa fizică pe care reușește să o mențină fără prea mari bătăi de cap. Dat fiind că de mai multă vreme locuiește în Buftea artista a adoptat un stil de viață echilibrat, recunoscând că a urmat diverse diete pentru a-și păstra silueta.

Citește și: Tora Vasilescu, poveste de iubire ca-n filme: „Eram odată într-o pauză vocală și soțul meu mi-a spus că sunt femeia ideală” 

„Am ținut de toate. Citesc cartea lui Dave Asprey, „Supermintea”. Cum citesc ceva, exersez, dar cu concluzia rămân după ce am exersat pe mine. Am trecut și prin macrobiotică, și prin vegetarianism, acum beau cafeaua Bulletproof. Dar e foarte bună cafeaua aceea. E minunată, pot să o beau și să îmi iau medicamentele fără nicio problemă. Nu îmi face nici aciditate și pot să nici nu mănânc. Numai că trebuie să mănânc dimineața ceva, ca să coboare bolul alimentar.

Altă problemă, când îi aud pe cei care fac dieta aceasta de 16 ore, beau ceaiuri ca să elimine, pentru că stomacul elimină aciditate sau bază, în funcție de alimentație și la orele lui. Nu este bun, dar pe perioadă scurtă merge. După aceea, ai să te trezești cu o gastrită, cu un ulcer, cu lipsă de vitamine și căderea părului, căderea unghiilor. Trebuie pe termen lung să gândești, dar noi în general nu facem asta. Vrem beneficiul imediat. Dar plătești după aceea. Ce sunt informațiile acestea așa, citiți, domnule, cartea! Întoarceți-vă la cărți! Pentru că, slavă Domnului, sunt atâtea cărți atât de interesante. Ce nu am fi dat pe vremea lui Ceaușescu să le fi avut!”, a declarat Tora Vasilescu pentru revista VIVA!

Tora Vasilescu a vorbit și despre starea ei de sănătate și recunoaște că se confruntă cu câteva probleme.

„Am o zi bună, una mai puțin bună. Am niște suferințe, pe care le duc cu mine. Am o tensiune oscilantă. În funcție de tensiune, am, ciclic, tinitus, care e un țiuit, un fel de sâsâit pe care îl aud în circulația sanguină a creierului și pe care am citit că o treime dintre americani îl au. Nu există leac, pentru că sunt cauze diferite. La tezele de doctorat, mi-a spus un mare doctor, 145 de cauze s-au descoperit. Toamna trecută am fost la Milano; un doctor îmi spunea despre desomatizare, fiecare doctor cu ideile lui. Am încercat și cu plante, dar mi-a zis mie un medic că nu mai sunt de plante. Plantele sunt bune, dar trebuie să te ții de ele și înainte de a te îmbolnăvi. Cum să stai la gripă cu un ceai? Nu prea merge. Sigur că placebo e foarte important. Dacă noi am crede, am avea puterea de a ne vindeca singuri. Lucrul cu tine însuți e important”, a mai spus Tora Vasilescu.

Citește și: Tora Vasilescu se confruntă cu probleme de sănătate. Actrița ajunge de urgență pe masa de operație. „Nu mă simt bine”