Cum arată hotelul construit de Andreea Bănică și soțul ei în Eforie Nord. Artista își vede visul cu ochii, va fi inaugurat în doar câteva zile

Andreea Bănică și soțul ei sunt la doar câteva zile distanță de a-și vedea visul cu ochii. Hotelul pe care l-au construit în Eforie Sud urmează să se deschidă pe data de 15 iulie.

06 iul. 2022, 23:37

Cum arată hotelul construit de Andreea Bănică și soțul ei în Eforie Nord

Cei doi sunt foarte nerăbdători să vadă ce părere au cei care vor trece pragul hotelului, mai ales că au investit atât timp, energie și bani să iasă totul așa cum și-au dorit.

Andreea Bănică e activă pe rețelele sociale și ține tot timpul legătura cu fanii ei. Recent le-a vorbit despre inaugurarea hotelului din Eforie Nord.

Fiindcă Eforie Nord e stațiunea lor favorită de pe litoralul românesc, Andreea Bănică și soțul său au decis să-și construiască chiar acolo un hotel. S-au chinuit luni de zile să lucreze la visul lor, iar acum toate pregătirile sunt pe cale să ia sfârșit.

„Pe 15 iulie o să fie plin hotelul. Știu că vă place ceea ce a ieșit, și nouă ne place cum arată, este altceva.(….)”, a spus cântăreața pe contul ei personal de Instagram.

Artista le-a mai spus urmăritorilor săi că hotelul construit pe litoral e complet diferit de celelalte. E amenajat într-un stil modern și elegant.

„Apartamentele sunt foarte mari, la alt nivel decât ce este în Eforie. Am pus mult suflet și ne dorim ca oaspeții să se simtă bine și să prețuiască munca noastră.”, a mai spus vedeta.

Citește și Andreea Bănică a primit un cadou – surpriză de zeci de mii de euro de la soț de Ziua Copilului. Cum a reacționat vedeta – VIDEO

Citește și Cum face Andreea Bănică salata de ton. Artista a dezvăluit propria rețetă pentru fani. Iată ingredientul care îi dă un gust deosebit