Cum arăta Ilinca Vandici în urmă cu 13 ani, când a debutat la TV. Era blondă şi poza extrem de sexy

Ilinca Vandici a apărut prima dată pe micul ecran în urmă cu 13 ani, când prezenta emisiunea  „Magic Taxi“, la Kanal D. De atunci, vedeta s-a schimbat destul de mult fizic, cel puţin la faţă, în ceea ce priveşte silueta, nu s-a confruntat niciodată cu schimbări majore, în afară de perioada sarcinii.

RomaniaTV.net
31 aug. 2020, 09:01

Ilinca avea părul blond platinat şi poza extrem de sexy. Se pare că aspectul fizic împreună cu efortul muncii au dus-o pe culmile succesului, acum, Ilinca prezintă emisiunea Bravo, ai stil!, la acelaşi post de televiziune, Kanal D şi este extrem de mulţumită.

De cand am aflat ca voi prezenta Magic Taxi, am inceput sa citesc diferite carti de psihologie, pentru ca trebuie sa ii inteleg pe concurenti, trebuie sa le inteleg reactiile, comportamentul, starile in diferite ipostaze. Voi avea de-a face cu 16 caractere diferite si trebuie sa fiu pregatita pentru orice situatie, mai ales ca show-ul este difuzat live„, spunea Ilinca la acea vreme.

 Kanal D. Ce emisiune va înlocui show-ul prezentat de Ilinca Vandici 

Ilinca Vandici, acuzată de fani că a exagerat cu operaţiile estetice

În urma imaginilor pe care le postează pe reţelele de socializare, Ilinca Vandici este acuzată că a exagerat cu operaţiile estetice şi că intră în categoria femeilor care arată la fel.

Unde-i Ilinca cea frumusica de altadata? Erai o superbitate de femeie inainte de aceste interventii si inainte sa exagerezi cu sportul. Ma uit cu placere la Bravo ai stil din 2017-2018 si te admir acolo, erai speciala. Acum esti la fel ca toate celelalte femei care vor sa arate ca altcineva…asta imi inspiri mie„, este unul dintre comentariile de pe Instagram.

Vedeta nu s-a putut abţine şi i-a răspuns persoanei care i-a lăsat mesajul, precizându-i că şi-a pus doar puţin acid în buze, iar sport face de aproximativ zece ani.

Cred ca vorbești despre tine…. Ce intervenții??? Puțin acid in buze, care aproape s-a absorbit deja de tot???? Sport fac de 10 ani de zile, NU pentru ca vreau sa arat ca cineva, CI pentru ca îmi place sportul… So… nesiguranța asta despre care vorbești, poate te caracterizează pe tine și nu îți dai seama… Eu știu bine cine sunt, ce pot, nu am de demonstrat nimănui nimic și ma simt excelent in pielea mea…„, a răspuns prezentatoarea TV.

 Kanal D. Ce emisiune va înlocui show-ul prezentat de Ilinca Vandici