Cum arată VILA lui Adriean Videanu de la Snagov FOTO

Vila lui Adriean Videanu, fostul ministru al Economiei şi fost primar al Capitalei, l-ar fascina şi pe cel mai excentric milionar. Marmura, granitul şi lemnul scump nu lipsesc din interiorul somptuosei vile de 1.350 de metri pătraţi pe care o are pe malul lacului Snagov, din judeţul Ilfov. Adriean Videanu a a ajuns din nou în atenţia presei după ce a dat cu subsemnatul la DNA şi a fost reţinut, la sfârşitul lui ianuarie, în dosarul Alinei Bica.  

17 mart. 2015, 09:25

Vila este dotată cu o sală de cinema, piscine, sală de sport şi o cramă şi a costat 4,5 milioane de euro. Locuinţa de 1.350 mp este structurată pe mai multe niveluri: demisol, parter şi două etaje, scrie click.

Citeşte şi: Dorin şi Alin Cocoş rămân în arest preventiv în dosarul Bica 2. Videanu, în continuare sub control judiciar

Casa de 1.350 mp pare mare, pentru că are P+1 şi o mansardă, dar nu e. Sunt patru dormitoare, o poartă, un living, un birou, un garaj şi dependinţe”, a declarat Adriean Videanu, pentru „Gândul”, în 2010.

În plus, în 2013, fostul edil al Capitalei declara: „E o casă în care stau eu, mama soacră, copiii. Are o siluetă un pic mai înaltă. N-aş spune că e o casă foarte mare. E o casă care răspunde nevoilor mele”.

Tocmai de aceea are patru apartamente, 12 camere, piscină interioară, piscină exterioară, sală de cinema, sală de sport, cramă. Tot pavimentul e din marmură, scările interioare şi exterioare, băile, de sus până jos. 

Acum însă, procurorii i-au pus sechestru pe avere, inclusiv pe vila de la Snagov.

Adriean Videanu e cercetat sub control judiciar în dosarul Alinei Bica, fosta şefă a DIICOT. El e acuzat de complicitate la abuz în serviciu, după ce Alina Bica a ridicat sechestrul asigurator asupra a 80 de acţiuni ale acestuia, dispus de procurorul care instrumenta dosarul Romgaz-Interagro în care era cercetat Videanu.

Citeşte şi: Prima reacţie a lui Adriean Videanu după trimiterea în judecată

Astfel, Bica i-a facilitat lui Videanu reintroducerea în circuitul economic a celor 80 de acţiuni, creând posibilitatea înstrăinării lor către persoane interpuse şi sustragerea de la acoperirea prejudiciului. În acel dosar, Videanu e cercetat pentru că l-ar fi favorizat pe Ioan Niculae, iar prin intervenţiile sale în sprijinul firmei Interagro ar fi fost pus în pericol sistemul energetic naţional.