BRILIANT! Cum arată invitaţia de la botezul lui Tiago Mutu

Sandra şi Adrian Mutu se pregătesc intens pentru dublul eveniment din viaţa lor, botezul micuţului Tiago şi cununia religiasă.

12 sept. 2017, 14:34
BRILIANT! Cum arată invitaţia de la botezul lui Tiago Mutu

Adrian Mutu şi soţia sa se pregătesc intens pentru dublul eveniment ce va avea loc peste câteva săptămâni, moment pe care vor să-l marcheze aşa cum se cuvine. Odată cu botezul micuțului Tiago, Adrian Mutu își va oficializa relaţia cu Sandra Bachici şi în faţa lui Dumnezeu. Petrecerea va fi organizată într-un restaurant de lux din Capitală unde cu siguranţă vor fi prezente nume cu rezonanţă din fotbalul românesc, cât şi din showbiz.

Adrian Mutu şi Sandra Bachici au amânat NUNTA. „Preotul nu a fost de acord”

„Facem şi noi nunta şi botezul. Avem emoţii, cred că fiecare persoană care se apropie de un asemenea eveniment are emoții. Sperăm că total va fi frumos şi bine. Vor exista mai multe rochii, dar nu sunt chiar atât de sigură ce voi purta”, au spus Sandra şi Adrian Mutu.

Tiago Mutu a venit pe lume pe 14 aprilie 2017. Adrian Mutu mai are două fiice din mariajul cu Consuelo Matos, Adriana Lea (2007) și Maya Vega (2009), iar din prima căsătorie, cea cu Alexandra Dinu, pe Mario (2002).