Cum arată Ioan Neculaie, fostul patron al FC Brașov, la 67 de ani, după numeroase operații estetice

Ioan Neculaie, figură emblematică a fotbalului românesc și fost patron al FC Brașov, a împlinit recent vârsta respectabilă de 67 de ani, dar aparenta sa tinerețe nu pare să fie trecătoare. Acesta a fost surprins recent la un restaurant, iar imaginile relevă un aspect întinerit, sugerând recurgerea acestuia la numeroase operații estetice în ultimii ani.

08 mai 2024, 17:08
Cum arată Ioan Neculaie, fostul patron al FC Brașov, la 67 de ani, după numeroase operații estetice

Fotografiile surprinse recent îl înfățișează pe Neculaie la un restaurant, înconjurat de mai multe tinere și cu un zâmbet pe buze, amintind de anii de glorie și de controversă care au marcat cariera și viața sa publică.

Ioan Neculaie a fost o figură centrală în lumea fotbalului românesc, investind sume considerabile în FC Brașov și obținând rezultate notabile, inclusiv singura calificare a echipei în cupele europene. Cu toate acestea, parcursul său în fotbal a fost umbrit de lipsa succesului în obținerea unor trofee și de prăbușirea financiară a clubului, care a culminat cu falimentul acestuia.

Pe lângă activitatea sa în fotbal, Ioan Neculaie a atras atenția publicului și prin implicarea sa în numeroase operații estetice. Încă din urmă cu peste cinci ani, Neculaie a fost subiectul mai multor reacții din partea presei și a publicului în urma aparițiilor sale publice, în care aspectul său modificat a devenit subiect de discuție și de speculație.

Citește și: Ion Iliescu a stabilit cum vor fi înmormântați el și soția lui. Ce se va întâmpla cu corpul său după moarte

Recent, la împlinirea vârstei de 67 de ani, fotoreporterii ProSport l-au surprins pe Neculaie la un restaurant, iar imaginile sugerează că operațiile estetice continuă să fie o parte integrantă a modului său de viață. Ridurile par să fie absente de pe fața sa, ceea ce a stârnit interes și discuții în mediul online.

Ioan Neculaie

Pe lângă preocupările pentru aspectul său, Neculaie a fost implicat și în diverse controverse și probleme legale. Numele său a fost asociat cu celebrele dosare ale prostituatelor de lux, în care a fost implicat în negocieri pentru întâlniri amoroase cu diverse persoane publice.

Citește și: Anca Pandrea a primit un semn de Paște de la Iurie Darie. „Am stat acasă cu el, am ciocnit câte un ou roșu și am vorbit”