Cum arată iubita lui Cheloo. Daniela este pasionată de fitness şi arată impecabil FOTO

Toată lumea îl cunoaşte şi îl apreciază pe Cheloo, însă puţini ştiu cum arată partenera lui. Artistul este foarte discret când vine vorba despe viaţa personală şi îşi ţine familia departe de lumina reflectoarelor.

16 feb. 2021, 09:39

Cum arată iubita lui Cheloo. Pe numele său real Cătălin Ştefan Ion (42 de ani), artistul a reuşit, de-a lungul timpului, să îşi păstreze viaţa personală departe de ochii curioşilor. Rapperul este divorţat, iar în prezent se află într-o relaţie cu Daniela Moraru şi au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel. În prezent, ei locuiesc în localitatea prahoveană Breaza, departe de agitația din Capitală.

Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. […] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează‘, a spus Cheloo în urmă cu ceva vreme.

Citeşte şi: Cheloo a stârnit hohote de râs la iUmor. Ce a păţit când a vrut să meargă la masaj erotic: „A început să mă ungă pe spate”

Cum arată iubita lui Cheloo

Cheloo este extrem de rezervat în ceea ce privește viața lui privată și apare foarte rar însoțit de partenera sa. Potrivit imaginilor postate pe reţelele de socializare, Daniela este pasionată de fitness şi are un corp impecabil, pe care îl antrenează destul de mult.

Curios este faptul că artistul nu iese foarte des în compania partenerei sale, ultima lor apariție împreună fiind la a doua ediție a Campionatului Național de Rally Raid

Ea este Daniela, iubita lui Cheloo

Cheloo a fost căsătorit şi a divorţat în 2009

Cheloo

a avut o relație cu năbădăi cu Daniela Niculescu, iar în 2007 s-au căsătorit, însă mariajul nu a durat decât doi ani pentru că au început să apară problemele în familia lor. Fiindcă certurile erau tot mai dese, cei doi au divortaț cu mare scandal și reclamații la poliție, în anul 2012. Fosta soție îi reproșa lui Cheloo că era alcoolic și violent, dar și că nu avea o relație deloc bună nici cu fiul lor.

Mai mult, fosta soție a juratului de la iUmor traversa atunci o perioadă nefastă din viața ei: era în depresie și de aceea a devenit dependentă de droguri. Între timp și-a revenit și a îngropat securea războiului cu fostul soț, potrivit A1.ro.