Cum arată Iulia Albu fără machiaj. Fanii au comentat imediat: „Încetați cu postările acestea”

Cum arată Iulia Albu fără machiaj. În vârstă de 42 de ani, este una dintre cele mai controversate vedete din România. A devenit cunoscută odată cu relația pe care a avut-o cu Mihai Albu, cu care are și o fată. Vedeta s-a făcut remarcată și prin piesele vestimentare îndrăznețe, accesorii ieșite din comun și machiaj foarte strident.

21 mart. 2024, 17:31
Cum arată Iulia Albu fără machiaj. Fanii au comentat imediat: „Încetați cu postările acestea”

Cum arată Iulia Albu fără machiaj. Designerul are o comunitate numeroasă pe rețelele sociale și este foarte activă, ținându-și fanii la curent cu multe situații și trăiri.

De data aceasta, și-a luat prin surprindere urmăritorii cu o postare care a împărțit comunitatea în două. Iulia Albu a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea fără niciun strop de machiaj și filtru.

Citește și: Iulia Albu, confesiuni dureroase despre relația cu părinții săi. Cel mai mare regret al vedetei: „Eram fata lu’ tata. N-am rămas fata lu’ tata și în ziua de azi”

Cum arată Iulia Albu fără machiaj

Este ok să-ți dai armura jos din când în când, asta nu te face nici slab, nici mai puțin războini”, a scris Iulia Albu în dreptul fotografiei sale.

Fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și s-au grăbit să o felicite pe vedetă pentru frumusețea sa naturală. „ Ești atât de frumoasă! ❤ ️/ La fel de frumoasă! ❤ ️/Ce chip angelic 😍/ Foarte frumoasa fără make up!”, au fost o parte dintre comentariile primite.

Pe de altă parte, însă, Iulia Albu a fost criticată pentru intervențiile estetice. „Nu mai pot cu pozele de genul!!!! Nu sunteți nici una ”fără filtru” atâta timp cat faceți/ați făcut diferite intervenții la forma fetei, buzelor, la ten etc.

E foarte ok sa facem diferite tipuri de intervenții pentru ca DA vrem sa îmbătrânim frumos sau sa retușăm ceea ce consideram ca ne complexează. Dar încetați cu postările acestea de genul “fără filtru” “fără masca” samd… De ce? Pentru ca sunt false evident! Altfel tu ești o femeie inteligentă si frumoasă! Îmi place de tine si de aceea te urmăresc”, a scris o urmăritoare.