Cum arată la 16 ani fiul Mihaelei Rădulescu şi al lui Elan Schwartzenberg FOTO

Fiul Mihaelei Rădulescu s-a transformat într-un adevărat cavaler, care topește inimile tuturor domnișoarelor. Ayan Schwartzenberg este mândria mamei sale, care nu ratează nicio ocazie de a se lăuda cu el pe rețelel de socializare, scrie Impact.ro.

RomaniaTV.net
04 iul. 2020, 12:11

Ayan Schwartzenberg este un adolescent model, acesta urmează cursurile unui liceu din Monte Carlo, Monaco, iar după terminarea acestuia are de gând să meargă la o universitate renumită, dintre opțiunile acestuia făcând parte Harvard, Yale sau Stanford. Acest lucru nu poate fi decât un alt motiv de mândrie pentru Mihaela Rădulescu, scrie Impact.ro.

În plus, tânărul este implicat într-o mulțime de activități. De exemplu, la începutul acestui an, Ayan a reprezentat Republica Franceză într-un program al Universității Yale, unde a susținut o dezbatere despre substanțele interzise consumate de tineri și urmările pe care le implică.

Diva de Monaco are însă, totuși o nemulțumire la adresa fiului său și anume aceea că refuză să mai vorbească limba română, dat fiind faptul că acesta trăiește de ani buni într-o țară în care se vorbește franceză.

„Am această problemă cu el, eu vorbesc românește cu el, ca și toată familia mea. Dar, pentru că trăiește de opt ani în altă țară, unde se vorbește franceză și engleză, omul nu mai vrea să vorbească decât franceză și engleză”, a declarat Mihaela Rădulescu.

De asemenea, Mihaela Rădulescu a mai mărturisit într-un interviu mai vechi că și-ar fi dorit să-i ofere lui Ayan un frățior sau o surioară. Diva spune că s-a gândit inclusiv la adopție, după ce a încercat fără succes să mai rămână o dată însărcinată.

„De multe ori, dar nu s-a potrivit. Nici să fac un copil, nici să-l adopt, am încercat ambele variante. Rămân, pentru moment, la unul și bun”, a mai spus Mihaela Rădulescu.

Citeşte şi: Ce salariu au Răzvan Simion şi Dani Oţil la Antena 1, după 12 ani de emisiune