Cum arată puştiul din Two and a Half Men, la 20 de ani FOTO

Serialul "Two and a Half Men" a debutat în 2003 şi a avut un succes răsunător la acea vreme. De-a lungul timpului, însă, actorii care au jucat în această producţie au luat decizii radicale care au făcut ca numărul de fani să scadă.

16 aug. 2014, 11:20

Angus T. Jones a jucat in filmul „Doi barbati si jumatate„/ „Two and a Half Men” rolul copilului si a fost cel mai bine platit actor, din categoria lui de varsta, de la Hollywood. Cu toate acestea, cand a devenit adolescent, perspectivele lui Angus s-au schimbat si a luat-o pe alt drum, total diferit de cel al actoriei, scrie cancan.ro.

Tanarul a renuntat definitiv la lumina reflectoarelor si la celebritate, devenind un fanatic religios. Mai mult, el si-a indemnat fanii sa nu mai urmareasca aceasta productie „total lipsita de Dumnezeu”.

„Daca urmariti «Doi barbati si jumatate», va rag sa nu va mai uitati la acest serial. Eu joc in «Doi barbati si jumatate», dar nu vreau sa mai apar in el. Daca am facut vreun rau in trecut, nu vreau sa-l mai fac. Nu vreau sa contribui la planul dusmanului. Nu poti sa fii o persoana care crede cu adevarat in Dumnezeu si sa joci in acelasi timp intr-un serial precum acela. Nu ma simt deloc bine cand ma gandesc la lucrurile pe care le invat acum, la ceea ce spune Biblia si la faptul ca am jucat in acel serial de televiziune”, declara actorul in anul 2012.

Citeşte şi Nimeni nu bănuia că sunt gay. Protagoniştii serialului „Doi bărbaţi şi jumătate” se căsătoresc