Cum arăta Lidia Buble pe vremea când avea 13 ani FOTO

Lidia Buble( 24 de ani) este o artistă îndrăgită care își ține admiratorii aproape discutând cu ei prin intermediul rețelelor de socializare. Cântăreața împărtășește cu admiratorii povești tot felul de povești și de imagini amuzante. Excepție nu a făcut ultima fotografie încărcată care a stârnit hohote de râs.

12 feb. 2018, 09:50

Lidia Buble le-a arătat celor care o îndrăgesc cum arăta ea la vârsta de 13-14 ani, scrie click.ro. Vedeta s-a amuzat de felul în care era la această vârstă, dar le-a transmis fanilor să nu râdă de ea. „Am primit nişte poze cu mine de prin clasa a 7-a, a 8-a, dacă ţi le arăt o să mă laşi pe drumuri şi nu mă mai duci la Bucureşti. Să dea Sfântul să faceţi caterincă de mine, nu-mi vine să cred că am arătat aşa”, a spus Lidia, adresându-i-se atât lui Răzvan Simion, partenerului ei de viață, cât și fanilor ei.

Citeşte şi Lidia Fecioru, leacul care face minuni: se bea obligatoriu înainte de culcare. Cum se prepară

În urmă cu aproximativ o lună, artista a încărcat pe Snapchat o altă imagine care i-a amuzat teribil pe cei care îi urmăresc activitatea în mediul virtual. Lidia s-a jucat cu surorile ei mai mici și a ieșit în pierdere. După o repriză de joacă cu una dintre surorile sale, Lidia s-a ales cu o palmă în zona posteriorului care i-a lăsat semne vizibile.

Imaginea în care se poate observa clar urma palmei a fost încărcată de artistă pe contul personal de Snapchat, iar admiratorii au compătimit-o. Lidia profită de timpul liber pentru a merge acasa și a petrece cât mai mult timp cu surorile sale iar, din câte se pot observa, dragostea frățească nu este întotdeauna una pașnică.