Cum arată locuința lui Mihai Petre și a Elwirei. Câștigătorii Asia Express locuiesc acolo de 11 ani cu fetele lor

Mihai Petre și Elwira au o casă impresionantă de care sunt foarte mândri. Câștigătorii Asia Express locuiesc acolo de 11 ani cu fetițele lor.

09 feb. 2022, 08:48
Cum arată locuința lui Mihai Petre și a Elwirei. Câștigătorii Asia Express locuiesc acolo de 11 ani cu fetele lor

Mihai Petre și Elwira își doresc, ca orice părinți, să le ofere celor mici tot ce își pot dori. Astfel că fetele dansatorilor au o mulțime de locuri de joacă la ele acasă.

Inițial au amenajat un loc superb de citit, dar în timp și acela s-a transformat în locul de joacă al fetițelor. Locul e aproape de bucătărie fiindcă Elwira petrece mult timp gătind, așa că în tot acest timp îi e mai ușor să le supravegheze pe fete.

„Acum nu sunt fetele, dar de obicei ne tăvălim pe aici, e haos. Găsești LEGO, plastilină, câte o mașină de lux, mai sare un cățel…”, a povestit Mihai Petre pentru canalul de Youtube storia.ro.

În casa lui Mihai Petre și a Elwirei mai există un loc special. Cel în care își țin toate trofeele și premiile obținute de-a lungul timpului la competițiile de dans sportiv sau în turnee. Cei doi au spus că nu au neapărat un loc preferat din casă pentru că se simt bine peste tot, dar că îi place în mod deosebit canapeaua.

„În weekend, ne place tuturor să stăm pe canapea. Chiar o desfacem. De foarte multe ori, dormim toți 4 aici. E un loc de gâdilat… Un loc de îmbrățișat. E cel mai bun loc, această canapea pe care o deschidem și ne petrecem weekend-ul, acolo”, au spus Mihai și Elwira la unison.

Citește și Elwira şi Mihai Petre, părinţi din nou? „Un nou membru în familie este binevenit

Citește și Cum s-a schimbat relaţia dintre Elwira şi Mihai Petre, după Asia Express: „Au existat nişte schimbări”