Cum arată locuința unui influencer. Ioana Grama, una dintre cele mai urmărite românce pe Instagram, are o casă splendidă – FOTO

E una dintre cele mai cunoscute și apreciate influencerițe de la noi. Pe Instagram e urmărită de aproae 400 de mii de oameni și a câștigat numeroase premii pentru activitatea ei din online.

01 ian. 2022, 14:24

Ioana Grama, căci despre ea vorbim, a început să scrie pe blog în urmă cu 10 ani. E una dintre primele bloggerițe de la noi. Ulterior, a început să devină cunoscută și să colaboreze cu numeroase branduri pe care le-a ajutat pe partea de promovare. Din activitatea ei din online, dar și din magazinul de haine pe care și l-a creat, Ioana reușește să câștige foarte bine și să ducă o viață fără griji alături de familia ei.

Și-a luat propria casă și a mobilat-o exact așa cum și-a dorit, iar de fiecare dată când postează fotografii cu locuința fanii sunt în extaz și vor să afle mai multe despre piesele de mobilier și decorațiunile alese. Ioana Grama a acceptat să le arate celor care o urmăresc cum arată casa ei.

Ioana Grama locuiește la Cluj, într-un apartament, alături de soțul său și fiica lor, Ayana. A ales să meargă pe nuanțe neutre pentru a-și decora casa.

„E un living spaţios, cu culori neutre. E mult lemn, ador lemnul. Parchetul e din lemn triplustratificat, avem încălzire prin pardoseală. Eu sunt adepta lucrurilor care arată bine. Canapeaua e foarte confortabilă”, a spus Ioana în filmarea lui Mircea Bravo.

Și pentru că filmează des tot felul de rețete pe care le împărtășește cu fanii, Ioana petrece destul timp și în bucătărie, pe care a decorat-o cu mult bun gust. Albul e nuanța predominantă în bucătăria ei mobilată modern. „Bucătăria aceasta e superbă, da. Toate campaniile care au legătură cu mâncarea le fac aici. Eu fac mâncare”.

Se bucură și de un dressing impresionant căci nu degeaba sunt sunt toate tinerele înnebunite după ținutele ei.  „Aici am dressingul. Trebuie să mai facem un dulap fiindcă nu mai încap hainele. De fiecare dată când fac ordine în casă, tot ce am împart cu fetele, cu sora mea, iar pe restul le donez sau le vând”, a mai spus Ioana.

Câţi bani câştigă Ioana Grama din colaborările de pe Instagram

„Poţi să ajungi şi la câteva mii de euro dintr-o colaborare. De obicei, pentru o poză pe Instagram treci de o mie de euro 100%. Dar de obicei pachetele sunt mai mari pentru că niciun brand nu îţi cere doar o poză şi atât. Sunt proiecte pe perioade mai lungi de timp. Multe cer o poză şi un set de stories. Sau o postare pe Facebook”.