Cum arată locul unde va avea loc nunta lui George Simion. Mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment

Cum arată locul unde va avea loc nunta lui George Simion. Mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment, care se va desfăşura Oveselu-Măciuca, pe 27 august. Sunt așteptați peste 10.000 de oameni, iar pregătirile sunt în toi.

23 aug. 2022, 19:57
Cum arată locul unde va avea loc nunta lui George Simion. Mai sunt doar câteva zile până la marele eveniment

Cum arată locul unde va avea loc nunta lui George Simion. Liderul AUR un resort de lux de patru stele din Oveşelu, după ce îl vizitase anul trecut şi s-a îndrăgostit de frumusețea și pitorescul locului. Astfel, l-a ales pentru momentul când îşi uneşte destinele cu iubita lui, Ilinca Munteanu.

Citeşte şi: George Simion, mesaj pentru Bruxelles: „Să mănânce ei gândaci! La nuntă vom mânca porc!” | EXCLUSIV

Cum arată locul unde va avea loc nunta lui George Simion

În cadrul resortului, chiar în aceste zile, s-a construit o bisericuță de lemn, acolo unde cei doi miri își vor jura credință. În fața bisericuței, pe o pajiște verde, într-un peisaj idilic, au fost așezate și scaunele albe pe care vor sta invitații, care vor asista la ceremonia religioasă. Un leagăn ornat cu flori albe atârnă într-unul dintre pomii ce umbresc pajiștea, decorată special pentru nunta câmpenească a liderului AUR.

De altfel, chiar pe platoul imens din fața resortului, va avea loc și petrecerea câmpenească, unde invitații îmbrăcați în straie tradiționale românești, vor încinge hore și sârbe, și vor servi masa pe câmp.

Liderul AUR a și dat sfoară în țară pe pagina lui Facebook că dorește ca localnicii să-i aducă la nuntă produse din propria gospodărie.  (Vezi mai multe imagini pe Click.ro)

Și primarul municipiului Râmnicu Vâlcea va merge la nunta lui George Simion. „E bine pentru zona noastră că se desfășoară astfel de evenimente. Voi merge și eu la nuntă. Îi urez domnuluI Simion casă de piatră!”, a declarat primarul din Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, potrivit sursei menţionate mai sus.

Nunta anului va începe sâmbătă dimineața, la ora 10:00. Ceremonia religioasă va avea loc  de la ora 12:00, iar de la ora 14:00 se dă startul petrecerii câmpenești.

Invitații se vor putea bucura de miei și berbecuți la proțap, aduși inclusiv de la Vaideeni – Vâlcea, dar și din alte localități precum Jina – Sibiu sau Polovragi – Gorj, mici și bere, dar și vin de Drăgășani.