George Simion, apel pe Facebook înainte de nuntă. ce le cere liderul AUR românilor

Peste câteva zile, George Simion și aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu, își vor unii destinele în fața lui Dumnezeu. Până atunci, liderul partidului AUR le-a transmis invitaților săi noi detalii despre marele eveniment.

20 aug. 2022, 09:54

Peste câteva zile, George Simion și aleasa inimii sale, Ilinca Munteanu, își vor uni destinele în fața lui Dumnezeu. Până atunci, însă, liderul partidului AUR trebuie să își repare o greșeală din trecut, dacă vrea ca prietenia sa cu Gigi Becali să continue. Vă amintim că Gigi Becali a fost invitat la nunta lor, iar drept dar, acesta le va aduce 2.000 kg de brânză.

George Simion era la un pas să piardă darul oferit de Gigi Becali pentru nunta sa. Deși a fost invitat la marele eveniment și le-a promis mirilor un dar atipic, patronul de la FCSB București era gata să se răzgândească. Iată ce s-a întâmplat între cei doi. În ciuda acestui fapt, patronul de la FCSB București a fost la un pas să își retragă oferta, când a aflat că liderul partidului AUR a afirmat despre echipa sa, FCSB, că nu este adevărata Steaua.

George Simion, la un pas să rămână fără cele două tone de brânză promise de Gigi Becali pentru nuntă. Declarațiile care l-au supărat pe patronul FCSB: „Așa a zis?!”

Acum, George Simion a făcut un apel pe Facebook pentru a pune pe masă şi nişte legume româneşti lângă  brânza de la Gigi Becali.

„Îmi trebuie:
– 300 kg ardei gras rosu
– 300 kg ardei gras verde
– 300 kg ardei gras galben
– ciuperci champinions mici 250 kg
– dovlecel 200 kg
– 200 kg ceapa roșie
– 250 kg ceapa galbena
– pătrunjel 50 kg
– marar 30 kg
– roșii 100 kg
– morcovi 250 kg”, a scris George Simion pe Facebook.

Pot intra în perimetrul serbării câmpenești organizate de noi doar persoanele care se înregistrează și au la mână brățara personalizată. Cei care nu au WhatsApp trebuie să confirme participarea telefonic sunând la numărul de telefon: +4075…

Persoanele care doresc să participe la nunta lui George Simion și a Ilincăi Munteanu trebuie să poarte la mâna o brățară specială, precum cele de la festivalurile de muzică. Doar în acest fel vor avea acces la marele eveniment.

Brățările sunt de culoare galbenă și au trecut pe ele numele mirilor. Vă amintim că întregul eveniment a fost achitat din donații. Nunta lor va avea loc pe data de 27 august și va fi transmisă live pe Facebook.

„Cei care s-au înscris deja, vă rugăm să ridicați brățările până duminică pentru a vă ușura accesul în zona nunții noastre”, a scris, joi după-amiază, George Simion pe contul său de Facebook. Postarea sa a fost însoțită de o fotografie în care el și viitoarea sa soție se țin de mână. În imagine, se pot observa clar brățările special creat pentru nunta lor.

George Simion, ţinta unei înşelătorii online înainte de nuntă. Avertisment pentru invitaţi şi fanii liderului AUR

George Simion, orarul nunţii: 

LA ORA 10:00, Începem să ne adunăm

În alai, nuntașii merg la bisericuța de lemn unde va avea loc slujba de cununie. În toată zona pornesc activități diverse, de la jocuri pentru copii, spectacole de călărie sau balon cu aer cald.

LA ORA 12:00 Ceremonia religioasă

Se scoate Sfânta Evanghelie, Sfânta Cruce, cununiile și cele necesare în mijlocul bisericii și începe slujba logodnei și a Cununiei religioase, la care trebuie să participe tot satul, ca martori și rugători, înaintea lui Dumnezeu, pentru noua familie care se întemeiază acum. Cu cât vor participa mai mulți credincioși la cununie și cu cât se vor ruga mai mulți pentru cei doi miri, cu atât le va fi căsnicia mai liniștită și binecuvântată.

LA ORA 14:00 Dăm startul petrecerii

Vor cânta mari voci ale românilor, din toate genurile muzicale. Vezi aici o parte dintre cei care vor cânta (lista se actualizează zilnic) .Cel mai bun dar pe care ni-l puteți face la celebrarea nunții noastre este să fiți prezenți. Cadourile sunt opționale, ținuta însă este obligatorie: cămașă tradițională. Cei care vor să ne facă daruri în bani, pe lângă prietenii apropiați și rude, vrem să o facă către proiectul realizării unui spital care să ajute românii nevoiași, care nu au acces la tratament de specialitate. Vezi aici cum poți dona către Fundația aleasă de noi