Cum arată Madonna fără Photoshop. Paparazzii i-au fotografiat adevărata faţă

Cum arată Madonna fără Photoshop. În vârstă de 63 de ani, artista afişează o imagine perfectă pe reţelele de socializare. Deşi fanii au criticat-o de multe ori că îşi editează foarte mult fotografiile, nu a renunţat la acest obicei.

07 mart. 2022, 16:36
Cum arată Madonna fără Photoshop. Paparazzii i-au fotografiat adevărata faţă
Cum arată Madonna fără Photoshop

Cum arată Madonna fără Photoshop. Cântăreaţa este extrem de activă pe Internet, postând tot felul de imagini şi filmuleţe, în diferite ipostaze. Însă, fanii spun că exagerează cu filtrele, modificându-şi trăsăturile feţei.

Arată-ne cu adevărat fața ta. Pare că are doar 16 ani”, o roagă prietenii virtuali.

Citeşte şi: Amănunte picante din relaţia lui Michael Jackson cu Madonna: „Eu am iniţat totul, el era un pic timid”. Avansurile îndrăzneţe ale Madonnei, motivul pentru care Michael „a renunţat la amorul cu femeile”

Cum arată Madonna fără Photoshop

Recent, cântăreaţa a fost surprinsă de paparazzii dailymail.com, iar admiratorii au putut vedea cum arată, de fapt, celebra artistă. Deşi şi-a ascuns ochii în spatele unei perechi de ochelari de soare, cu toate acestea i se vede chipul.

Îmbrăcată într-o ținută neagră din cap până în picioare, Madonna nu a dat interviuri și s-a grăbit să urce în mașina care o aștepta.

Madonna, scene incendiare la „Tonight show” VIDEO

Madonna înaintează în vârstă, dar a rămas la fel de spontană. Înainte de a se urca pe biroul lui Jimmy Fallon, îi povestea cum scriitorul James Baldwin reprezintă o inspirație pentru ea: „A fost o sursă minunată de inspirație pentru show-ul meu, iar un lucru pe care îl spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiștii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea.

Așa că sper că ți-am tulburat pacea atât ție în această după-amiaza, cât și celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînțeles”.

Jimmy Fallon a aprobat-o, iar în momentul următor Madonna s-a întins pe biroul acestuia. Vizibil stânjenit, prezentatorul a încercat să o acopere cu sacoul său. Dezinvoltă din fire, cântăreața s-a ridicat și a spus că nu se vede nimic, apoi a ridicat rochia pentru a demonstra. (Vezi AICI imaginile)