Cum arată mâncarea de la McDonald’s veche de DOI ANI: Nici măcar INSECTELE nu se apropie de ea VIDEO

Un doctor nutriţionist din America a recurs la un experiment inedit. Astfel, e a afişat în cabinetul său un cheeseburger de la McDonald's şi un taco de pui de la Taco Bell. Inedit este că mâncarea este veche de doi ani de zile.

09 ian. 2015, 10:21

Astfel, doctorul a vrut să vadă ce se întâmplă cu ea şi dacă putrezeşte, cum ar trebui să facă în mod normal. Cu toate acestea, ea pare neschimbată, fiind aproape la fel ca atunci când a fost cumpărată şi nu prezintă urme de mucegai sau miros urât.

Citeşte şi MÂNCAREA FAST-FOOD a SALVAT-O: O tânără a aflat că este pe MOARTE datorită unei farfurii cu bucate nesănătoase

Medicul Jacqueline Vaughn a explicat că experimentul este dedicat pasionaţilor de mâncare fast-food, mai ales tinerilor, aceştia neştiind de multe ori ceea ce mănâncă. Inedit este faptul că bărbatul vrea să lase mâncarea expusă pentru totdeauna în cabinetul său.

Chiar şi vara, atunci când mai sunt furnici pe aici, insectele nu se apropie de mâncarea fast-food„, a declarat americanul.

Mai jos se află un experiemnt al unei persoane care a filmat ce se întâmplă în fiecare zi, timp de patru luni, cu mâncarea fast-food.

 

Citeşte şi Nu va mai mânca niciodată FAST-FOOD după ce a descoperit o bucată de PUI MUTANT: Are GHEARE pe ARIPĂ FOTO