Cum arată Michael Schumacher la cinci ani de la accidentul de schi. „S-a mai împlinit un pic”

Au trecut aproape cinci ani de zile de la accidentul teribil suferit de Michael Schumacher, iar un arhiepiscop german a oferit detalii despre starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1, scrie Daily Mail.

29 nov. 2018, 11:23
Cum arată Michael Schumacher la cinci ani de la accidentul de schi. „S-a mai împlinit un pic”

Conform acestuia, Michael Schumacher „simte că oamenii dragi sunt alături de el”, scrie a1.ro. Ba mai mult, arhiepiscopul german care l-a vizitat în vara anului 2016 a dezvăluit că fostul pilot de Formula 1 s-a „împlinit un pic la față”, iar în rest nu s-a schimbat nimic în ceea ce privește înfățișarea lui.

Citeţte şi Detalii de ultima oră despre starea lui MICHAEL SCHUMCAHER. „Am stat în faţa lui şi l-am ţinut de mâini!”

„M-am așezat în fața lui, i-am apucat ambele mâini și l-am privit.”, a dezvăluit arhiepiscopul conform Bild.

Veste senzațională în familia lui Michael Schumacher! Ce se va întâmpla cu fiul campionului mondial în următoarea perioadă

„Simte că oamenii dragi sunt alături de el, îi poartă de grijă și, Slavă Domnului, ține publicul curios la distanță.”, a mai precizat el.

Schumacher s-a rănit grav la cap după ce a căzut la schi, în decembrie 2013, iar multe luni a fost în comă. După ce s-a trezit din comă, el a fost luat în îngrijire de specialişti în neurologie, iar în prezent se află la locuinţa sa din Elveţia. Familia lui Schumacher a oferit în ultimii ani foarte puţine informaţii prinvind starea de sănătate a fostului pilot