Cum arăta Mihaela Rădulescu când avea cu 35 de kilograme peste greutatea normală FOTO

Publicat: Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019 13:05 // Actualizat: Sâmbătă, 09 Noiembrie 2019 13:05 // Sursa: romaniatv.net

Mulți nu și-o mai amintesc pe Mihaela Rădulescu în perioada în care nu era atât de prietenă cu sportul, ba chiar înfuleca fără prea multe procese de conștiință. ”Apogeul” l-a atins în timpul sarcinii, atunci când s-a îngrășat peste 30 de kilograme!

Acum 14-15 ani, Mihaela Rădulescu s-a luptat să dobândească o greutate ideală, având în trecut nu mai puţin de 32 de kilograme în plus, adică spre 80 de kilograme, scrie cancan.ro. S-a întâmplat pe când a rămas însărcinată cu fiul ei, Ayan.

Citeşte şi Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, anunţ pe facebook după cinci ani de relaţie

"Ambalajul meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare a... frigiderului, a aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti", povestea Mihaela Rădulescu.

A apelat la nutriţionist ca să slăbească

"După ce a trecut euforia sarcinii şi minunea alăptatului (care, la mine, a durat sase luni), am realizat că... eram nu numai o mamă fericită, ci şi o... grasă nefericită. Toată viaţa făcusem sport de performanţă (gimnastică) şi nu refuzasem nici o provocare la alte întreceri sportive. Singurul capitol la care n-am avut nici o reclamaţie de când mă ştiu fusese silueta mea, corpul atletic, bine proporţionat, şi dinamismul cu care mă mişcam. Cu 32 de kilograme în plus, gazela din mine semăna mai mult cu o raţă legănată, ca să nu spun... balenă eşuată", își amintește Mihaela.

”Ambalajul meu a suferit o modificare substanţială de la sarcină. Cele 32 de kilograme pe care le aveam în plus, dobândite prin indolenţa de a mânca fără noimă, de bucurie că eram gravidă şi că aveam o sarcină fără probleme, mi-au schimbat întreaga abordare a… frigiderului, a aragazului sau a dulapurilor cu provizii gospodăreşti”, povestea Mihaela Rădulescu.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ayan radulescu Mihaela Rădulescu mihaela radulescu grasa Oana Roman
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8336
RON
06 Aug
noapte 17 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H