Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner, anunţ pe facebook după cinci ani de relaţie

Felix Baumgartner și Mihaela Rădulescu aniversează 5 ani împreună. Ce mesaj plin de iubire i-a transmis austriacul

23 oct. 2019, 17:31
Dacă Mihaela postează multe poze și mesaje pentru iubit, bărbatul se exprimă rar în mediul online în legătură cu relația lor.

Iubirea lor a început atunci când prezentatoarea de televiziune a făcut un interviu cu el.  Azi, Felix se află în State, dar a avut grijă să își facă iubita fericită și a scris pe Instagram:

“Aniversarea cu numărul 5 să fie una fericită, iubirea mea. Îți mulțumesc pentru toate momentele remarcabile petrecute împreună. Te iubesc #felixbaumgartner #mihaelaradulescuschwartzenberg #aniversare)”.

 

Fanii le-au lăsat comentarii în care le-au urat toate cele bune și aniversare fericită. Mihaela încă nu i-a dat replica în public, dar cu siguranță i-a răspuns cât se poate de frumos în privat.
Felix Baumgartner este un parașutist și BASE jumper austriac, renumit pentru natura deosebit de periculoasă a cascadoriilor pe care le-a efectuat pe parcursul carierei sale.
 
La BASE jumping, Felix Baumgartner a stabilit recordul de săritură de pe cea mai joasă construcție (de la doar 30 de metri, cu săritura de pe mâna Statuii lui Iisus Cristos Mântuitorul din Rio de Janeiro) și de două ori recordul de săritură de pe cea mai înaltă construcție (Turnurile Petronas, din Kuala Lumpur, Malaysia și turnul Taipei 101 din Taiwan. În 2003, a devenit primul om care a traversat Canalul Mânecii în cădere liberă, folosind o aripă delta fabricată din fibră de carbon atașată pe spate.

La data de 14 octombrie 2012 a urcat cu un balon umplut cu heliu până în stratosferă, îmbarcat într-o nacelă etanșă, din care a sărit de la altitudinea de 39,045 km. În prima parte a coborârii în cădere liberă a depășit viteza sunetului.

 

loading...
Partenerii noștri