Cum arată Miruna, fiica lui Sorin Bontea. Este o adevărată domnişoară, are 19 ani şi a dat BAC-ul

Cum arată Miruna, fiica lui Sorin Bontea. Unul dintre cei mai apreciaţi Chefi din România este foarte discret când vine vorba despre familia sa, nu a apărut niciodată la TV alături de soţia sa sau de copiii săi. O singură dată, fiica lui i-a făcut o surpriză la emisiunea Chefi la cuţite.

28 iun. 2021, 19:59

Cum arată Miruna, fiica lui Sorin Bontea. Tânăra are 19 ani, este foarte activă în mediul online și își dorește să devină psiholog, însă trebuie să treacă mai întâi BAC-ul.  Are peste 30.000 de urmăritori pe Instagram și de fiecare dată când postează o fotografie nouă, este copleșită de complimente.

Miruna, fiica lui Sorin Bontea

Citeşte şi: Elena Matei, concurenta din echipa lui Chef Bontea, are o poveste de viaţă cutremurătoare

Cum arată Miruna, fiica lui Sorin Bontea

Fiica lui Sorin Bontea a apărut o singură dată la Chefi la cuțite, făcându-i o adevărată surpriză juratului. Tânăra adoră să prepare prăjituri, însă nu vrea să profeseze, rămâne doar la nivel de hobby.

Îmi place să gătesc, am moștenit acest talent de la tata. El m-a învățat să fac lava cake. Cu el am gătit de mai multe ori. Deși e mai greu să gătești un desert decât un fel principal, îmi place. Vreau să fiu psiholog când o să mă fac mare, nu m-am gândit să mă fac bucătar„, a povestit Miruna Bontea, în urmă cu ceva timp.

M-am emoționat foarte tare, e fata lui tata. M-am fâstâcit puțin așa, om bătrân. De acum încolo, e ceva mai complicat. Știți cum se spune – copii mici, probleme mici. Copii mari, probleme mari. Până acum, mi se pare că a fost floare la ureche, a crescut lângă noi, a fost bine. Vine un moment în care trebuie să își ia zborul… Nu am griji în ceea ce privește experiențele împreună.

Ca părinte, mi se pare important să înțelegi că fiica sau fiul tău are propria lui viață și să respecți asta. Încercarea de a-ți ține copilul mereu lângă tine cred că este o formă de egoism.

I-am încurajat pe amândoi să facă ceea ce le place și ce le aduce satisfacție. Ăsta este, din punctul meu de vedere, cel mai bun sfat”, a spus Sorin Bontea.