Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Elena Matei, concurenta din echipa lui Chef Bontea, are o poveste de viaţă cutremurătoare

Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Elena Matei, concurenta în vârstă de 23 de ani din echipa lui chef Bontea, are o poveste de viaţă cutremurătoare. La doar 15 ani şi-a pierdut tatăl într-un accident cumplit de motocicletă şi a fost nevoită să devină stâlpul familiei sale.

15 iun. 2021, 17:56
Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Elena Matei, concurenta din echipa lui Chef Bontea, are o poveste de viaţă cutremurătoare
Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Elena Matei, concurenta din echipa lui Chef Bontea, are o poveste de viaţă cutremurătoare

Câştigător Chefi la Cuţite 2021.

Elena Matei este unul dintre oamenii de bază din echipa lui Chef Sorin Bontea. Tânăra în vârstă de doar 23 de ani a fost nevoită să-şi ia viaţa în mâini după ce tatăl său a murit într-un accident cumplit de motocicletă, iar mama sa a trebuit să plece la muncă în Austria.

Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Elena Matei: „A fost un şoc pentru mine. Nu ştiam ce să fac, dacă să plâng sau nu”

Elena a trebuit să se descurce singură de la vârsta de 15 ani, atunci când şi-a pierdut tatăl într-un accident de motocicletă. Tânăra a povestit la preselecțiile Chefi la cuţite că după moartea tatălui său, ea a devenit stâlpul familiei.

„Tatăl meu nu mai este în viață, a murit acum șapte ani, într-un accident de motocicletă. A fost un șoc total pentru mine, am ajuns la spital și nimeni nu voia să îmi spună ce s-a întâmplat. Eram doar cu bunica mea, fiindcă mama lucra în Austria. Nu știam ce să fac, să plâng, să nu plâng. Am ales să fiu tare pentru mama mea, pentru bunica mea. Am ales să fiu stâlpul familiei. Tatăl meu a fost cel mai bun prieten al meu.

A fost un șoc pentru că seara stăteam cu tata și vorbeam despre ce avem de făcut în următoarele zile și a doua zi dimineață eu trebuia să merg la pregătire la informatică și a sunat cineva de la muncă, că i s-a făcut rău.

Mi-am dat seama că s-a întâmplat ceva și când am ajuns la spital… a avut cartilajele de la gât rupte. Dacă era să trăiască mai mult se chinuia. E o durere prea mare în sufletul meu pe care eu nu mi-am vindecat-o nici acum și nici nu cred că o să pot vreodată.

Știu că el e mândru de mine orice ar fi și nu o să-l dezamăgesc. Vreau să câștig, îmi doresc super mult, nu știu dacă cineva are dorința asta pe care o am eu de a câștiga”, a povestit Elena în preselecţii.

Citeşte şi Câştigător Chefi la Cuţite 2021. Cine e Ștefan Borleanu. Cuțitul de aur a lui Florin Dumitrescu a absolvit Facultatea de Construcţii şi a făcut cursuri de gastronomie în SUA 

La doar 18 ani atunci, când toate fetele de vârsta sa visau să-şi sărbătorească majoratul, Elena s-a angajat ca ospătar. În scurt timp a demonstrat că are potențial și că poate mult mai mult, devenind bucătar într-un restaurant.

„Locuiesc singură de la vârsta de 15-16 ani, atunci când a murit tatăl meu. Mama a încercat să se angajeze în România, dar salariul era foarte mic, moment în care i-am zis că ar trebui să se întoarcă în străinătate a”, a mai spus Elena Matei.

Tânăra în vârstă de 23 de ani a reuşit să-i surprindă pe chefi de fiecare dată cu preparatele sale, iar acum are şanse să devină prima femeie care a câştigat „Chefi la Cuţite”.

Citeşte şi CASTIGATOR CHEFI LA CUTITE 2021. Surpriză uriaşă, nimeni nu ar fi pariat pe acest concurent