Cum arată noua casă a Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Cei doi actori au mers pe șantier să vadă stadiul lucrărilor: „Pe terasa asta vom mânca, găti, dormi, juca fotbal”

Adela Popescu și Radu Vâlcan au început să-și construiască o casă la Șușani, acolo unde a copilărit actrița și unde stau părinții ei.

01 feb. 2024, 16:57
Cum arată noua casă a Adelei Popescu și a lui Radu Vâlcan. Cei doi actori au mers pe șantier să vadă stadiul lucrărilor: „Pe terasa asta vom mânca, găti, dormi, juca fotbal”

Adela Popescu le-a arătat urmăritorilor săi cum arată terasa casei. „Azi am dat o fugă să vedem stadiul lucrărilor casei noastre de la țară. Imaginați-vă coloanele acestea îmbrăcate în piatră și acoperite cu glicină, viță de vie sau iederă. Nu ne-am hotărât încă. Și toată perspectiva verde! Mă urcasem pe acoperiș să văd care e treaba. De parcă aș fi știut ce indicații să dau! Pe terasa asta vom mânca, găti, dormi, juca fotbal. Cred că vom intra rar în casă, poate doar la WC. Deși o să facem unul și în curte… lângă terasă!”, le-a povestit Adela Popescu internauților.

Citește și Motivul pentru care Anamaria Prodan şi Corina Caciuc au ajuns la tribunal. Cine pe cine a dat în judecată şi de ce

Adela și Radu au o relație de 13 ani, au o familie frumoasă, trei copii și căsnicia pe care și-au dorit-o. Actrița a venit cu detalii despre cum reușește să gestioneze gelozia în cuplu.

„Pentru că noi nu ne-am dat ocazii! Așa, nu știu, dacă am fi puși în fața unei situații, s-ar putea să fac destul de urât, nu garantez pentru mine! Am zis că este foarte posibil, sunt o persoană pasională, nu știu!”, a spus Adela Popescu pentru ego.ro.

„Tot tu? Noroc că avem mulți copii și avem mințile împărțite în multe părți și nu avem timp să ne gândim la alte prostioare de genul acesta, cu gelozii”, a completat Radu Vâlcan, mai arată sursa citată.

„Ce noroc să ai mulți copii! Dacă nu știi să răspunzi la o întrebare o arunci pe copii ca să ieși din impas! Cine mănâncă cel mai mult? Andrei! Cine este cel mai gelos? Adrian! Cu cine stau copiii în seara aceasta? Cu buni!”, a mai adăugat soțul Adelei Popescu.

Citește și Fiica cea mare a Anamariei Prodan face dezvăluiri despre viaţa sa personală: „Am fost un pic model, mai mult pentru mama. Eu mereu am fost un pic mai diferită decât mama și Sarah”