Cum arată noua parteneră de viață a lui Petru Mircea. Și-a refăcut viața, iar iubita lui seamănă izbitor cu Mădălina Manole

Petru Mircea și-a refăcut viața după trauma produsă de moartea Mădălinei Manole, iar acum, după 13 ani, zâmbește din nou. A trecut printr-un adevărat coșmar după ce îndrăgita artistă și-a pus capăt zilelor la 43 de ani, în 2010, iar el a fost nevoit să-și vadă mai departe de viață și să-și crească singur copilul.

26 apr. 2023, 17:08
Cum arată noua parteneră de viață a lui Petru Mircea. Și-a refăcut viața, iar iubita lui seamănă izbitor cu Mădălina Manole

Petru Mircea a reușit ca, după ani de chin și dor, să-și refacă viața. Și-a regăsit fericirea în brațele unei femei care semăna foarte bine cu Mădălina Manole. Bărbatul a cunoscut-o pe Geanina Manea, cântăreață de muzică populară, în anul 2015 și au avut o relație de doi ani. Acum, există o nouă prezență feminină în viața lui Petru Mircea care le amintește tuturor de frumasa „fată cu părul de foc”.

Noua parteneră a lui Petru Mircea a fost surprinsă recent în fața casei acestuia. Ea a ieșit din locuință și a plecat spre muncă, ulterior revenind în casa bărbatului, conform informațiilor Cancan. Mulți spun că seamănă foarte bine cu Mădălina Manole, alții sunt de părere că sunt foarte diferite. Petru Mircea și noua parteneră locuiesc împreună în vila cântăreței.

Citește și Legătura neștiută dintre Mădălina Manole și Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu, totul despre relația cu regretata artistă

Mădălina Manole suferea de depresie după nașterea băiatului său, iar în 2010 a avut trei tentative eșuate de suicid. Ulterior s-a sinucis pe 14 iulie 2010, chiar de ziua ei de naștere. S-a stabilit că Mădălina s-a sinucis înghițind un pesticid foarte toxic numit Carbofuran (cunoscut sub numele de Furadan) iar decesul a survenit în câteva minute. Incidentul s-a petrecut la câteva ore după ce artista a părăsit un studiou unde a efectuat o repetiție muzicală și după ce a trimis un mesaj de adio prin SMS.

Fratele Mădălinei Manole nu și-a mai văzut nepotul de când a murit regretata artistă

Mădălina Manole a lăsat în urmă un băiat, care acum are 13 ani. Singura rudă rămasă în viață din partea regretatei artiste este Marian, fratele ei, care a mărturisit că nu a mai putut să-și vadă nepotul de ani de zile fiindcă s-a lovit de refuzul lui Petru Mircea.

Citește și Mădălina Manole ar fi fost UCISĂ! Verdictul șocant al unui expert FBI, la 12 ani de la moartea „fetei cu părul de foc”

“Pui mic, copilul Mădălinei, împlinește astăzi 13 ani! Puiul cel mic din fotografie s- a făcut măricel, este un băiețel frumos și, sper eu, isteț! Nu am de unde să știu cum arată fizic și cum gândește la vârsta lui pentru că nu l-am văzut de când mama lui l-a adus pe lume!La multi ani fericiți, copil frumos! La multi ani, pui mic! Acum ești un băiețel destul de mare, ai împlinit 13 ani, să fii sănătos, să crești mare, frumos, talentat și deștept ca mama ta!”, a scris Marian Manole, pe pagina sa de Facebook.