Legătura neștiută dintre Mădălina Manole și Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu, totul despre relația cu regretata artistă

La 12 ani de la moartea Mădălinei Manole apar informații despre care nu știau mulți legate de relația dintre ea și Radu Vâlcan.

14 iul. 2022, 15:14
Legătura neștiută dintre Mădălina Manole și Radu Vâlcan. Soțul Adelei Popescu, totul despre relația cu regretata artistă

Prezentatorul de la „Insula Iubirii” i-a lămurit pe toți. Radu Vâlcan și Mădălina Manole au apărut, pe vremea când trăia artista, pe prima pagină a tabloidelor, după ce a apărut zvonul că ar forma un cuplu. Soțul Adelei Popescu a negat la vremea respectivă acel zvon și a spus că a cunoscut-o pe Mădălina Manole la filmările unui videoclip și că oamenii au interpretat cu totul altceva din cauza secvențelor din clip.

”Nu este absolut nimic adevărat. Am cunoscut-o la filmările unui videoclip. O femeie deosebită, un talent extraordinar, dar doar acolo ne-am cunoscut. La videoclip, la filmările pentru videoclip care au durat câteva ore. Probabil că (de vină – n.r.) au fost secvenţele din videoclip. Era o piesă de dragoste. Nu e adevărat. Pe mine mă amuză când citesc astfel de ştiri şi trec peste ele”, a declarat Radu Vâlcan, în urmă cu ceva timp.

Mădălina Manole era mereu în atenția publicului și a presei, iar orice informații legate de viața ei personală erau de mare interes. Radu Vâlcan nu a fost singurul despre care s-a scris că ar fi avut o relație cu „Fata cu părul de foc”. Și Cătălin Botezatu a ajuns să fie în această situație, iar creatorul de modă a explicat că a avut o relație specială cu artista, dar e vorba de una de prietenie. Speculațiile au pornit tot de la niște scene dintr-un videoclip.

„Cadrele în care eu și Mădălina ne iubim, conform scenariului, s-au filmat în dormitorul meu din vila din Primăverii, eram amândoi dezbrăcați, ne sărutam. Este vorba despre o poveste de dragoste, în care ea încearcă să mă dea uitării, din suferință. Mi se face pielea de găină când revăd clipul, noi rămăsesem prieteni până în ultima ei clipă a vieții”, a spus Cătălin Botezatu, potrivit Impact.ro.

Cătălin Botezatu a spus că a fost prieten foarte bun cu Mădălina Manole până în ultimele clipe din viață.

„Eu și Mădălina am rămas prieteni până în ultima clipă a vieții ei, vorbeam des la telefon, m-a șocat vestea morții, îmi era atât de dragă! Eu îi realizam și unele ținute de scenă, undeva, în atelier, încă mai păstrez ultima ei rochie, pe care i-o făceam, era în lucru”, a mai mărturisit Cătălin Botezatu.

Ce a scris Mădălina Manole în biletul de adio

Mădălina Manole a plecat dintre noi în urmă cu 12 ani, atunci când a fost găsită fără viaţă în casa sa, după ce ar fi luat Furadan. Familia și prietenii îi duc și acum dorul. Artista și-a lăsat în urmă băiatul, care la vremea respectivă avea doar un an și o lună.

Mădălina Manole a lăsat şi un bilet de adio, înainte să fie găsită moartă în casa sa, bilet care a apărut în spaţiul public după şapte ani. În bilet, artista menţionează că, deşi viaţa i-a dat tot ce şi-a putut dori, ea consideră că nu merită toate acele lucruri şi nu ştie cum să le gestioneze.

„Mi-a dăruit Dumnezeu – cel mai frumos şi curat suflet din lume, Puiu al meu, – cel mai mare şi minunat dar, copilaşul nostru, – cei mai buni si sacrificaţi părinţi din lume, – frate drag, nepoţi dragi, rude, prieteni, atâta lume cu suflet curat în jurul meu! Nu le merit, nu ştiu ce să fac cu ele, cum să am grijă de ele, cum să le fiu de folos! Sunt o neputincioasă, o nevrednică, o complexată, am un milion de defecte şi astea mă fac să gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa mea! Nimeni altcineva nu e vinovat de starea mea, doar eu, voi toţi mă iubiţi şi mi-aţi arătat lucrul acesta mereu, tot timpul! Si totuşi eu gândesc că trebuie să mă opresc aici cu viaţa! Aşa gândesc eu, aşa trebuie! Cum să închei rândurile astea? Cum? Sunt de neiertat, mă gândesc la voi toţi, dar şi la ce să fac să nu mai fiu! Pui mic să rămână o perioadă la Botoşani, cu mama şi tata! Poate mă va ierta, mai târziu! Când va fi mare. Puicu meu – ai grijă de tot, atât cât poţi şi ai mei scumpi să mă ierte, atât pot să gândesc, am ajuns aici numai din vina mea! şi să-l iubească mult pe Puiu, rămâne sufletul meu pentru tot ce a făcut pentru mine, pentru sufletul lui! Nu mă judecaţi, nu vă judecaţi dragii mei părinţi şi frate, mergeţi înainte de dragul copilului nostru şi de dragul lui Mihăiţă, vă implor! Vinde tot ce se poate vinde, casa, orice, teren, dar vreau să rămână bani pentru pui mic (şcoli), şi… pentru Mihăiţă, Marian, Mihaela”, este biletul de adio lăsat de Mădălina Manole.

Citește și Fratele Mădălinei Manole, propunere neașteptată pentru fostul său cumnat la 12 ani de la moartea artistei

Citește și Fiul Mădălinei Manole a împlinit 13 ani. Ce mesaj i-a transmis fratele regretatei artiste